![]() |
Alıntı:
|
Beyler tamam baki solbeckte kotu cunku adam stopper, koyduk antalya macinda stoppere 3 tane dandik gol yedik, KESINLIKLE IBRAHIM |
bugünkü maçtan sonra ben bakinin bu takımda verimli olacağına inanmıyorum ne solda ne ortada |
bakiden cacık olmayacağı ortada,tiganada bu ısrardan vazgeçmeli artık.. |
Alıntı:
|
ibooo diyommmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
ya Çarşının adaletine hastayım be. anasını satiym bu bakiye nasıl dayanıyorlar ya. bakiye paf takım çok |
İbo solbek önüne Dün son 10 dk oyuna giren aydın isimli futbolcu gerçekden taş gibi keşge tigana ilk yarıda koysaydı aydınıda biraz daha yorumlama şansımız çıkardı neyse inanıyorum kanatlardan sorun kalmayacak |
Alıntı:
|
sanıyorum dün gece cevap çok daha net görüldü..bu yenilginin suç oranı %90 tigana..%9 BAKİ..%1 diğer oyunculardır..yediğimiz iki golde de savunma hatası yapıp gökdenizi hiçbir pozisyonda durduramayan bakidir..ikili mücadelelerde topa hiç müdahale edemeyen bakidir..ve baki bu takımda fazlalıktır.. |
deli ibo her türlü oynar bakiden daha iyi yaw yapmayın |
Açıkcası bunu tartışmaya gerek yok Tabiki ibo Baki kanat oyuncusu var... |
Tabi ki ibo Baki nin top hakimiyeti hızı kanat oyuncusu olmadığını gösteriyo |
bu soruyu 1000 defa sorsanız bende 1000 defa ibrahim derim |
ibrahım bakiden cok daha iyi bakının yeri degıl olarası tıgana gecensene cagdaş takıntısı gıbı bakıyıde tutuyo |
Tigana + Baki = hüsran Tigana'ya olmayan inancım bu ts maçıyla iyice pekişti... |
bu konu bir daha çılmamak üzere dünkü maçta kapandı heralde.. |
tabiki ibo baki gibi safın teki oynayacağına bizim mehmet sedef de var bence o da oynar geçen sene oynadığı maçalrda iyiydi |
her şekilde ibo oynar ve oynamalı |
ya bu çok sacma bi soru bnce tabi ki orda delinin yeri bşka..o oranın adamı ts mçında grip olmsydı arkadaş o goller ynmzdi..baki orda kıyslnck bi adamd eil ya bki yedekte duracak yada zago gibi fln oynyck (stoper) |
Ustam ben Bakiyi Nevzat demir tesislerinde ormana kaçan topları aldırmak için bile antremana sokmam .. :D DELİ İBO 1 NUMARA |
yaou ben bu trabzon macindan sonra anladim Ibo nun degirini ! 1 inci ve 2 inci golü yemezdik o olsa ! adam en az gökdeniz kadar hizli ve adama pas verdirmiyor ! gödeniz kadar hizli adamlari durdurabilen tek sol kanat oyuncumuz ! |
dün akşam BEŞİKTAŞ TV de basın tribünü diye bir programda bakiyi konuşurken şunu dediler..vay efendim bakinin önündeki rico savunma yapmadığı için baki karşı karşıya kalıyormuş falan iddialarına vedat ve sanlı kaptan güldüler sadece..""bakinin gelen giden duran hiçbir topa faydası yok""o kadar rahat geçtiki g.deniz bakiyi..yolgeçen hanından farksızdı bakili sol kanat..umarım çska maçında baki ilk 18 de olmaz.. |
Alıntı:
katılıyorum kardeşim bu MERCİMEK ÇORBASININ BEŞİKTAŞ'ta yeri yokkkkkkk |
Türkiye`de Saat: 01:44 . |