![]() |
Alıntı:
ibrahim üzülmez:D |
Alıntı:
doğru olanda bu bence;) |
Ya bu bakiyi bu takıma alanında,oynatanında..töbe töbe.Ulan ne biçim adamdır ya,hoca görmüyormu bunu kanser etti bizi be.. |
bakiyi bırakın takımda oynatmayı yedekte bile bekletmek hata yaa böyle bi adam warmı walla çağdaşı aratıyo yaaa biz çagdastan kurtulduk dedik daha beteri geldi böle bi adam warmı yaa |
Bağırmak hatta haykırmak istiyorum,Deli İbooooooooooo!!! Baki çıldırtıyor adamı yaa çok gol yeriz bakın bu adam yüzünden, çok başımızı ağrıtır ilerde, acil deli ibo geri çekilip sol açıkta da kim oynar artık ona da Tigana karar versin,bugün baktım Ricardinho nun pek sol açık oynayası yok gibi |
Tabiki Ibrahim.. Tek Geçerim... |
baki dün gece saç baş yoldurdu...gönderin gitsin bu adamı ya..anca gençlerbirliğinde oynar o..mercimek çorbası.. |
ikisinide oynatmam beşiktaşın o ikisi hariç kimi oynatırsan oynat o ikisinde güzel oynar |
Alıntı:
|
valla ikiside berbat solda ama bi tercih yapmak lazımsa ibrahim derim |
Baki en azindan defansif gorevini hic aksatmiyor ve onu yerine getiriyor, Ibrahim Uzulmez ne ofansta var ne defansta var. Baki'nin gorevi 35 metre top surup nokta orta yapmak degil, oyle bir back oyuncusunun zaten Turkiye'de isi yoktur, Baki rakibe gecit vermesine, topu Koray ve Kleberson'a teslim etsin yeter. |
SORUYa BAK tabi AKIN |
Baki olmasın da kim olsursa olsun!!! |
Baki defansif görevlerini de süper yapmıyor bence bu kadar top kaybı ile oynanmaz ki, ne topu oyuna sokabiliyor ne ortası var, defansta pres yedi mi de panikliyor, tam bir bomba her an elimizde patlayabilir,dün de tribünden ıslık yemesine çok az kalmıştı |
İbrahim tabiki Baki ona gelen her top ölüyor iyi bir kesici olması yetmez |
bu maçtan sonra bu konunun kitlenmesini beklerdim. baki berbat top oynuo. pasları kısa düşüo, pasları isabetsiz, karşıladıı toplar tekrar rakibe, ayaından top açıo. çok heyecanlı.uefa da bu oynarsa canımız çok yanar.madem arkadaşalrım dio. çok ii defansif görevlerini yapıo. bıraksınlar deli ibo oynasın. baki de çok ii yaptıı defansla koray ile zan ın yedeğinin beklesin |
ben baki'yi hiç begenmiyorum arkadaşlar. su dört haftaya bakın hep onun kanadından atakları yiyoruz.arkasına çok adam kaçırıyor. ibrahim bu sene çok iyi zaten onu gecmek çok zor... |
ben baki derim. ama ibo bakiyi keser gibi geliyor. yeterki rekabet devam etsin. http://www.resimturk.net/out.php/i1564_bjks.gif |
ibrahim üzülmezi sol bek çin tek geçerim adam ashapa pawwel gibi koşuyor |
Alıntı:
|
Baki kesinlikle kaliteli bir oyuncu ama şu an için hazır değil bence, ricardinho geldikten sonra deli İbo defansın soluna çekilmeli ve Baki'de yedek kalmalı. İbo hızı ve tecrübesiyle defansta daha sağlam bir adam. Delgado ve Ricardinho'nun beraber oynadığını düşünmek bile beni heyecanlandırıyor. |
Alıntı:
|
Deli Ibrahimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :D |
mehmet sedef oynasın ya,o olmadı ibo olsun.kanser olmak istemiyorsak baki dışarı |
Ya bu topici acan arkadası allaha havale ediyorum bakiyide mercimekle fırına veriyorum....deliiiiiiiiiiiiiii ibooooooooooooooooo |
hala baki diyenler var mı,olmuyor arkadaşlar zorlamanın da alemi yok bence ama tigana adama çok güveniyor galiba,insallah bundan sonra iyi oynar da şaşırtır bizi ama hiç sanmıyorum |
TABIKIIIIIIIIIIIIII iboo |
benim kadrom şöle arkadaşlarım runje ibrahim t. g.zan [yabancı transfer] deli koray kleb burak delgado ricardinho nobre özellikle koray-kleb ikilisi kopartır ortalığı katılan war mı bu kadroma ? |
kale[runje] defans[ sağ toraman sol ibo orta ikili zan ile kaliteli bi yabancı] önlibero [ koray-kleb] orta saha [burak-delgado-rico] forvet[nobre] taktik 4-2-3-1 4 lü defansın yazdığım gibi olursa 2 li ön libero yazdıgım gibi olursa 3 lü orta saha [ hepsi birer yaratıcı burak da forwet olarak nobreyi destekler] we yırtıcı pres yapan bi forvet ne dersiniz war mı katılan ? |
maç izleyen adam zaten bakinin stoper oynaması gerktiğini bili çunku kesici ama kanatlardan atak istiyosan deli ibo ... |
seçim yapmak çok zor :) |
ibrahimi tek geçerim |
Baki ile ibo kıyaslanırmı ne biçim bi soru bu.İbo BJK nin bugüne kadarki en iyi sol kanatlarından biri yıllardır banko sol kanatta oynuyor |
AHIN bakinin yaninda RONALDINHO KALIR |
bnce tigana bakiyi ynlısh yrde oyntıyo..baki stoper oynuyor...ibrahim ise savunmanın sol knatında yada orta shanın sol kanatında oynuyor |
baki çok iyi bir yedek stoper sol bekte ibrahim oynamalı |
ikiside deil... MEHMET SEDEF |
tiganadan başka bir kişi de baki demiyor zaten |
Alıntı:
|
gelecek yıl m.sedef ve aydın kaplar o bölgeyi zaten... |
Türkiye`de Saat: 08:14 . |