![]() |
Baki kesinlikle kaliteli bir oyuncu ama şu an için hazır değil bence, ricardinho geldikten sonra deli İbo defansın soluna çekilmeli ve Baki'de yedek kalmalı. İbo hızı ve tecrübesiyle defansta daha sağlam bir adam. Delgado ve Ricardinho'nun beraber oynadığını düşünmek bile beni heyecanlandırıyor. |
Alıntı:
|
Deli Ibrahimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :D |
mehmet sedef oynasın ya,o olmadı ibo olsun.kanser olmak istemiyorsak baki dışarı |
Ya bu topici acan arkadası allaha havale ediyorum bakiyide mercimekle fırına veriyorum....deliiiiiiiiiiiiiii ibooooooooooooooooo |
hala baki diyenler var mı,olmuyor arkadaşlar zorlamanın da alemi yok bence ama tigana adama çok güveniyor galiba,insallah bundan sonra iyi oynar da şaşırtır bizi ama hiç sanmıyorum |
TABIKIIIIIIIIIIIIII iboo |
benim kadrom şöle arkadaşlarım runje ibrahim t. g.zan [yabancı transfer] deli koray kleb burak delgado ricardinho nobre özellikle koray-kleb ikilisi kopartır ortalığı katılan war mı bu kadroma ? |
kale[runje] defans[ sağ toraman sol ibo orta ikili zan ile kaliteli bi yabancı] önlibero [ koray-kleb] orta saha [burak-delgado-rico] forvet[nobre] taktik 4-2-3-1 4 lü defansın yazdığım gibi olursa 2 li ön libero yazdıgım gibi olursa 3 lü orta saha [ hepsi birer yaratıcı burak da forwet olarak nobreyi destekler] we yırtıcı pres yapan bi forvet ne dersiniz war mı katılan ? |
maç izleyen adam zaten bakinin stoper oynaması gerktiğini bili çunku kesici ama kanatlardan atak istiyosan deli ibo ... |
Türkiye`de Saat: 23:08 . |