![]() |
Baki ye biraz daha fazla sans vermek lazim......bekleyip sabretmek lazim....cünkü aslinda cok ii bir futbolcu |
bence baki takima uyum sagladikca iyi olcak diye dusunuyorum |
walla ibrahim her maçta aynı performansı gösterse süper ama öle yapmıyo,bakinin kalması daha hayırlı takım için... |
ben baki gibi bir adamı beşiktaşta görmek istemiyorum |
Bence Performansa Göre Oynatsın Kim Daha İyiyse.. Deli Daha Hırslı Mücadeleci Ama Teknigi Cok Düşük....! Genede Deli Oynasın Derim..!Tabi Performansı Böyle Devam Ederse... |
İ.üzülmez bakiden daha iyi bek olur. cunku deli bakiden cok hucumlara katılıyo ancak boyle durumlarda defans 1 kişi eksik gibi durur . ben olsam ic saha maclarında kapanan anadolu takımlarına karsı deliyi oynatıp rakibi baskı altına alıp ya kanattan gol bulmaya calısırım yada rico delgado kleberson burak vs. oyuncularımızın ozel yetenekleri ile gole ulasmaya calısırım . |
ıbrahım uzulmez ınonude oynanlar maclarda olmalı ama deplasmanda bakı tercıh edılebılır ama bakının yerı sol bek dııl gobekte oynamaya alısmıs adam mac ıcınde cok ortaya kayıyo dıkkatlıce ızleyın |
ibrahim üzülemez e orta sahayı geçme de.oraya adam fln da sokmaz walla.sarılıyo,kıçını dönüyo,birseyler yapıo adamı geçirmio.bence bakı mı deli ıbo mu tartısması bıle ayıp. bakı iyi niyetli ama top kullanma özelliğini bir hayli geliştirmesi gerekiyor.sola gelen topları orta sahaya aktarırıken sanırsın ki füze atıyo.biraz daha sakin,yavaş at be baki.ama iyi niyetli olduğu için hiçbir zaman tepkimi koymam ben o adama.çağdaş gibi serefsız diil yani. |
banko ibrahim diyorum, hem çabuk hem istekli, hem kaptan, bakiden de daha teknikdir en azından |
Biri Beşiktaş'da 3 maç oynadı , diğeri 7 yıl x 45 = 315 ...maç Bu durumda ben banko BAKİ derim , çünki deli İBO 315 maçda yerini garantiliyememiş halen tartışılıyor... |
Türkiye`de Saat: 05:52 . |