![]() |
Alıntı:
|
Alen geliyorsa ben gelmem:) Arkadaşlar ben kısmetse Cuma günü Antalyada olucam Pazara kadar, onun için katılamıyorum,hepinize iyi eğlenceler,iyi seyirler dilerim. |
Alıntı:
|
mac bu hafta degılıkı ayın 19 da ben herkesı fb macına beklıyorummmmmmm |
tekin febe macına biltimi aLcan mı :D |
Metin Sağol Kardeşim listeye benide Eklemişsin kısmetse bende herzaman ki gibi yanınızda olucam . . . :) |
Alıntı:
canın saolsun abıı sen yeterkı ısteeee abımı mı kıracagımm para senın kopegın olsunn :DD: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ınsallah gorusurzzzz forumcaaaa |
kadro cok ıı ıns bı aksılık cıkmaz herkes katılır. |
uLan gelicem $u istanbul'a sirf , forum'la mac'a gitmek icin :D:D (Insallah) |
bende gelicem inşallah hemde bursadan!!! onları inönüye gömmek için sabırsızlanıyorum =))) |
bi ben yokum desenize bee :(:( |
Alıntı:
İsmin yazıldı. |
Alıntı:
|
Bende geLirim inşaLLah bu sefer :) HeLe bi zamanı geLsin biLeti aLaLım, ismimizi ekLersiniz, isterseniz :D |
Alıntı:
|
ulahn istanbuldan nefret eden biri olarak foruma üye olduktan sonra istanbulda yaşamak için can atiyorm şu yürüyüşler maçlar gidememk üzüyor adami içim cız ediyor. Herkese ii eğlenceler dilerim bizler içinde eğleniin.... |
qisemLee we wahs! ikiLisi oLarak orda oLucaz..:D di$i KarTaL oLey:D:D |
Alıntı:
Başka katılmak isteyen arkadaşlar... |
Alıntı:
ist neden nefret edıyorsun kıı abıcımm ne yaptı sna boyleee ....its sevmeyen besıktasıda sevmezzz:D:d:D:D: gel abı gelll bız sana yer buluruz burdaaaa |
Bende Geliyorum ALLahın İzniyLe Nerede Buluşucaz...Ve Aranızda Yenibosnada Oturan Varsa Beraber GideLim .... |
Alıntı:
İsmin yazıldı |
Alıntı:
Benimle msnden irtibata geç kardeşim . Benim ofis yenibosnada |
Alıntı:
Tamam Kardeşim .... |
Metin onurla bugün konuştum.Sınav tarihlerinde bir aksilik çıkmazsa ikimizde ordayız canımcığım :) |
aranızda ßesıktasta oturan warsa ßenımLe ırtıßata gecsın ßırLıkte gıdeLım :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Buluşacak arkadaşlarıma yürekten başarılar diliyorum şimdiden ;) |
Alenimizin ısrarlarına daha fazla dayanamayıp bende geliyorum mettin :) Onuruda yaz bir aksilik çıkmaz inşş. |
Tamam Sonay :) yazıldın ama onura güvenme gecen de banaaynı şeyi dedi sonra uyuya kalmış :D |
Alıntı:
|
Aksaray tarafLarından geLicek oLan var mı? |
Alıntı:
|
atakoy :D şirinewler, edirne kapı caglayan :D okmeydanı mecidiyeköy zincirLi kuyu yıldız istikametinde olan varmı :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
sıırınevler olabılır abıı ordan esenyurta gecerımmm dıger yerler tersıme gelıyorrrr:DD:D:D:D:D:D:D: |
bende paraguaydan gelecemde yolu bilmiyom nasıl en kolay gelebilirim yardımcı olurmusunuz :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 06:21 . |