![]() |
bu maçı kaçırırmıyım =)) Alıntı:
|
aranızda olmayı çok isterdim |
Alıntı:
|
Alıntı:
Valla canım bilmiomki.Onur gelirse onla.Yağmuru unut.o bidaha maça falan gelmez:) |
Bende GeliyoRum . . . OutKast'ın KanKasıyım :) |
outkast a soyleyın bılır o bızı bızde gelıyoruz hemıde bursadan :=)) |
Alıntı:
Alıntı:
|
bu sefer beraberız kanka :=) ersoy da gelcek yıne mac boyunca beraber olucak gelınce ararım aynı yerde bulusurz :D |
İsimler yazıldı. Başka katılmak isteyen... |
Onur kesin geliyor Sonay :) bilgine Arkadaşlar buluşma yeri yazılmıştır gelicek arkadaşları bekliyorz.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ßakarız :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Bende gelicem.Saat 17 gibi kazanın orda olurum... |
Tamam kardeşim ;) bizde 2 gibi olucaz . |
Bende 1de 1.5 ta gölcükten çıksam 3.5 gibi kazandayım :D |
Tamam abi bekliyoruz :) |
Alıntı:
sen iste ben gelmez miyim canım be :) o değilde bilet işi nasıl halledicez bireysel mi? |
Alıntı:
|
Alıntı:
eyvallah birader :D |
Alıntı:
|
sevgili kardesim biz nasipse yeni aciktan biletlerimizi aldik bursa macina izmirden gelecegiz bizleri orda misafir ederseniz sevinirim inonuyu ilk ve son defa gorucez sanirim... yabancisiyiz ve bilmiyoz bana mesaj atarsan sevinirim///saygilar |
Tamm kardeşim yardımcı oluruz ;) |
iNŞaLLaaaH |
Onurun pazar günü sınavı varmış mettin.Sen ikimizide listeden silebilirsin.Size iyi eğlenceler |
slm arkadaslar. 8 yasında kızımla gidecem bursa macına. kızıma bilet gerekirmi. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
varada teşekkür |
Alıntı:
|
Normalde 7 yaş üstüne bilet alınıyor diye biliyorum ama daha büyük erkek çocukları bile giriyor maçlara, bazen alıyorlar bazen de kıllık yapıoyorlar bizim Salihin kız kardeşini almamışlardı o zaman gidip bilet almıştık. Bazende alıyorlar giren giriyor nasılsa. Denemk lazım. Ama dışarıda kalmaz yani. |
Alıntı:
|
benide sokun içeri:D 17 canım çok bişey değiL..inş biLet kalIr ya son gün =/ |
Bu listede gelmiycek arkadaş varmı ??? Ve kimde bilet var elinde. |
bende bilet var :D |
ben izmitten geleceğim ama stada anca 5 te felan varırız heralde biletim var yeni acıktan.. |
çok istedim olamdı yaa ama fb maçına mutlaka geliroum ;) |
Bende var metinim :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 10:33 . |