![]() |
Beşiktaş - Bursaspor (28.Hafta) http://img120.imageshack.us/img120/4...esca2s5l39.jpg http://img120.imageshack.us/img120/8...escamulwse.jpg Beşiktaş - Bursaspor 19.04.2009 Pazar Saat : 20:00 Stad : Beşiktaş İnönü NOT : Maç İle İlgili Yorumlarinizi Lütfen Tek Başlık Dahilinde Yapiniz... |
Maç dolmabahçede değilmi? |
Evet, burda maç, yanlış olmuş... |
Mehmet sen git bursada izle maçı :D:D:D |
Konu düzeltildi. Konu acarken dikkat li olalım ;) |
(: Düzeltilmi$tir , Eyv Metin |
Nerdeyse Bursaya gidiyorduk hee:D:D Neyse konuyu dağıtmıcam bana kalıo sonra:D Bu maçı çok fena alıcaz.. Geçen haftanın emniyete olan sinirini onlardan çıkartıcazzz.. |
Taaa Kütahya lardan gelicem o maca :D İstanbulda olup da gelemyenler utansın zaten:D. Kazanıcaz inanıyorum . |
Ertugrul Ve Ögrencilerine Büyük bir DERS Verme zamani geldi :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sıradaki gelsin |
Alıntı:
|
Seyircimizin büyük desteğiyle galip geleceğimizi düşünüyorum.Zaten ondan sonraki hafta es es maçı çok tehlikeli.Sivas puan kaybederse bizimde es es te puan kaybetme şansımız olabilir bence.Ama onun dısındaki bütün maçları kazanmak şartıyla... |
İnşallah alıcaz maçı.2-0 yeterli... Buarada maça gideniniz var mı acaba??? |
Erken gol atmayı öğrenmeliyiz bence.Hemen arkasından da bir ikinci gol.Gerisi geliyor.90.dakikalara 1-0 yada 2-1 girmek istemiyorum.İki fark şart her zaman...:) |
faLLa artık yenıLgı dıye ßısı yok taraftar cıLdırdı sampıyonLuk ıstıyo.. artık geLsın ßı zahmet |
alıcaz bu maçıda.... |
Ertuğrul kaya gibi oynatıyo takımı ama bizim gol atamıcağımız ve yenemiceğimiz takım yok... |
bursalılar ertugrul takımın içini dısınu biliyor yıkarız diolar (: bakalım içi dışı hala aynımısmıs .D |
Sercan yokmus ..Sari kart cezalisi... Bursa defansli oynar..Yani ErtuğrulS. cok hirs yapar bu maci mutlaka almak ister.. Biz ama onlara top göstermeyiz ve cok güzel bi geciririzzz... Saldirsanaaa Saldirsanaaa Karaaaaaaaa KaaaaaaTaaaaaaL...... |
Öylede böylede kazanmamiz lazim sampiyonluk yolunda...affi olmaya bilir böyle maclardaki puan kayiplarinin...dikkatli olmamiz lazim ve 3 puani almaliyiz...bursasporun gs ve fb ye karsi yaptigi maclarda...fbye karsi galip gelmesine karsin cok kötü buldum...adamlar top oynamiyor...bastir kartalim liederlik askina... |
Şimdi Şov Zamanı.... |
bursa bu hafta ankaragucu macında gene bıze kufur ettı sureklı bıde ınonuye 5000 kısı dıye bagırdılar :D ben bursadan gelıcem ıns alırız kı almalıyızda sanırım bursa taraftarıda gelıcek turubun verıceklermıs buyuk olasılık kavga cıkıcak vede fener macı tehlıkye gırıcek ıns kazasız belasız atlarız ... |
zor geçer gibi ama alırız maçıı inş. ... |
Ertuğrul sen seversin İnönü'yü... Gel bakalım... |
öncelikle arkadaşlar ertuğrul değil ertuğrul sağlam yada ertuğrul hoca. ayrıca ertuğrul hoca ve öğrencilerine ders vermek ne demek. ertuğrul hocaya ne dersi verilecek ben anlamadım.ama bazılarımızın ders alması gerektiği açık. |
Alıntı:
|
'Herseybiryana bizden puani tam almak isteyecekler fb-gs beraberliginden sonra bunlar iyice uefaya gitme havasina girdiler onun icin dikkatli olmalyiz bu mactan aliriz almasinada 3 puani eskisehir maci cok tehlikeli olur |
Zor bir maç olucak.Dilerim Samiyende Emre belezoğluna yapılan muamele Ertuğrul Sağlam'a yapılmaz...Bu seyirci saçmalığınada bu maçtan sonra son verirler...2-0 alırız gibime geliyor.İnşallah bu hafta lider oluruz:) |
iyiki de geliyonuzz heaa _! :D daha ne dyim bagam gittimi yerine .... |
Bize teksas katliamı yaptır ulan :D |
Cok Heycanla bekliyorum maci gelin gelin bursa gelyosaniz goreceginizde var |
zevkli bi maç olucak 1-0 olsun bizim olsun ama tahmini skor 3-0 :D:D |
Taraftar'ları Stad'a Giremiyecek ama , yinede Pislik cikaracaklar. Güzel bir maç olur insallah . 1-0 2-0 'lık skorlar yeter bize. |
Alıntı:
|
sergen38 Kardesim Onun SUCU Bursaya Gitmesi |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 11:35 . |