![]() |
Ertuğrul kaya gibi oynatıyo takımı ama bizim gol atamıcağımız ve yenemiceğimiz takım yok... |
bursalılar ertugrul takımın içini dısınu biliyor yıkarız diolar (: bakalım içi dışı hala aynımısmıs .D |
Sercan yokmus ..Sari kart cezalisi... Bursa defansli oynar..Yani ErtuğrulS. cok hirs yapar bu maci mutlaka almak ister.. Biz ama onlara top göstermeyiz ve cok güzel bi geciririzzz... Saldirsanaaa Saldirsanaaa Karaaaaaaaa KaaaaaaTaaaaaaL...... |
Öylede böylede kazanmamiz lazim sampiyonluk yolunda...affi olmaya bilir böyle maclardaki puan kayiplarinin...dikkatli olmamiz lazim ve 3 puani almaliyiz...bursasporun gs ve fb ye karsi yaptigi maclarda...fbye karsi galip gelmesine karsin cok kötü buldum...adamlar top oynamiyor...bastir kartalim liederlik askina... |
Şimdi Şov Zamanı.... |
bursa bu hafta ankaragucu macında gene bıze kufur ettı sureklı bıde ınonuye 5000 kısı dıye bagırdılar :D ben bursadan gelıcem ıns alırız kı almalıyızda sanırım bursa taraftarıda gelıcek turubun verıceklermıs buyuk olasılık kavga cıkıcak vede fener macı tehlıkye gırıcek ıns kazasız belasız atlarız ... |
zor geçer gibi ama alırız maçıı inş. ... |
Ertuğrul sen seversin İnönü'yü... Gel bakalım... |
öncelikle arkadaşlar ertuğrul değil ertuğrul sağlam yada ertuğrul hoca. ayrıca ertuğrul hoca ve öğrencilerine ders vermek ne demek. ertuğrul hocaya ne dersi verilecek ben anlamadım.ama bazılarımızın ders alması gerektiği açık. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 05:46 . |