![]() |
Sizce Ricardinho'nun gelişi ile Türkiye ve Avrupa'da istenilen başarıya ulaşabilecek Sizce Ricardinho'nun gelişi ile Türkiye ve Avrupa'da istenilen başarıya ulaşabilecek miyiz? |
neden olmasın. ben bu takıma güveniyorum. eksiklerde hallolursa ve takım ideal 11 ini bulup bi oturursa gelecek 5 seneyi kurtardık demektir.. |
bnce bu takım buuk ıs yapacak yeterkı bır an once ıdeal bı 11 bulunsun we kaynasma donemı cabuk bıtsın |
Büyük bir değişim yaşıyoruz hala inanamıyorum bizim takım mı bu diye :) Vay be inşallah emekler kısa zamanda meyvesini verecektir. Evelallah iki kulvarda da başarı bizi bekliyor... |
Vallahi uyum sorunu yaşanmaz ise kadromuz nobreninde Türk olması halinde alınacak ii bir stoperle mükemmel olur şu an daha takıma ricardindonun katılması bizi 2 misli etkiledi(yecek) ii bir stoperde garanti diyoruz a vrupad başarı zaten ligde şampiyonuz onu söylemiyorum bile |
bence en az çeyrek yaparız en kötüsü turdan çıkarıs |
ins ama DEfansda sorunlarımız var... |
ricardinhonun gelmesi beşiktaşın isminin uluslararası alanda daha iyi duyulmasına yardımcı olur..ve hem türkiyede hem de avrupada inş.başarı getirir..tabi ki takımadaki tek eksik bu deil..savunmadaki eksiklerimizi de gidererek çok daha iyi bir takım olabiliriz.. |
bu sene her kulvarda en iyisini yapacağız.......Avrupa da da en azından ç.final görürüz inş. |
takım biraz daha otursun o zaman bakın rakip mi dayanır |
Türkiye`de Saat: 14:43 . |