![]() |
Haggu'de İşLem Tamam Son Söz .... http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isteyen Tunuslu stoper Kartal olmaya can atıyor. Top Leverkusen yönetiminde. Gelecek sezon için kolları sıvayan Beşiktaş'ın Zapotocny'nin yerine düşündüğü Leverkusen'in stoperi Karim Haggui'nin gönlü Kartal'da... Devler Ligi'nde vitrine çıkmak isteyen Tunuslu yıldızın Beşiktaş'a sıcak baktığı, siyah-beyazlı yönetimin Alman idarecileri ikna etmeye çalıştığı ifade edildi. |
Top Leverkusenin yönetiminde?? Ne alaka zaten bu sene sözlesmezi bitiyor nereye gitmek istiyorsa gider.. |
taniyormusunuz bu oyuncu'yu ?? iyi bir oyuncu mu ? |
İyi bir oyuncu, keşke alabilsek...Ama son söz Zapo'dadır, o ancak giderse bunu alabiliriz...5 milyon € verdik Zapo'ya, kolay mı hemen göndermek, bence şimdilik çok zor böyle bir transfer... |
Ben Zapo tarzı nispeten çabuk oyuncuları böyle uzun, daha ağır isimlere tercih ederim. Üstelik Haggui'yi rotasyyona sokmak, yedek bırakmak Zapoyu bırakmaktan daha zordur. |
Zapodan pek bir artisi yok..Suan hic oynamiyor Henrique barcelonadan kiralik olarak , Friedrich ve Sinkiewicz oynatiyor..Tabii Zapoyu 4 milyona satabilirsen ve Hagguide pek cok para istemeze olabilir ama bana göre hic gerek yok.. Hep kadroyu degistirmekle olmaz her sene 3 oyuncu gönder 3 oyuncu al istikrarli olmazi lazim..cok önemli |
Bizde normalde ilk 11'de gokhan zan ve toramanla basliyoruz. Sizce haggui ikisinden birinin yerini alir mi ? Ben toraman ve zan'dan cok memnunum, cok iyi anlasiyorlar. Bence defansimizi bozmamak lazim... |
Daha Zapo'nun taksitleri duruyor..Stoper transferi yoktur bence yönetimin gündemnde....Sol bek, ortasaha öncelikli olmalıdır.. |
Zapo,Haggui'den daha iyi.Zapo nereye gidiyor,daha bu takımın kaptanı oalcak?.:) |
haggui zaponun daha uzun boylusu,hava toplarında etkili.Ama zapo daha hırslı,eğer zapoyu gönderceksen çok kaliteli birini alacaksınki zapodan fazla katkı yapsın |
Türkiye`de Saat: 21:54 . |