![]() |
Hayatimin En Buyuk Hatasi "Hayatımın en büyük hatası.." Fenerbahçe’nin tek sorunu Nicolas Anelka, takımın huzurunu altüst etmeye devam ediyor. Fransa’nın en çok izlenen kanalı TV 5’e konuşan Anelka, hayatındaki en büyük hatanın F.Bahçe’ye gelmek olduğunu itiraf etti. Deneyimli golcünün bu cümlesini arkadaşlarıyla geçirdiği bir akşam yemeğinde öğrenen Başkan Aziz Yıldırım’ın küplere bindiği söyleniyor. İstanbul’dan ayrılmak istediğini birçok kez dile getiren Anelka, antrenmanlara çıkmamanın yanı sıra sözleri ve davranışlarıyla da bunu açıkça belli ediyor. Başarılı futbolcunun bu hali, ilk başlarda; kendisini isteyen Portsmouth’un bir oyunu olarak yorumlanmıştı. Huzursuzluklarla dolu günler geçirerek kendisini sattırmayı planlayan Anelka’nın, çalışmalara da katılmayarak 20 milyon Euro olan bonservis bedelini Portsmouth adına 7 milyon Euro’ya düşürmeyi amaçladığı iddia edilmişti. Yaşanan son olayın Aziz Yıldırım’ın sabrını taşırdığı bildirildi. Gittiği her takımda ‘sorunlu oyuncu’ profili çizdiği vurgulanan Anelka’yla alakalı olarak Yıldırım’ın da sert bir tavır aldığı kaydedildi. Yıldırım, “Ben oyuna gelmem, F.Bahçe’yi de kimsenin oyununa alet etmem.” diyerek, sözlerine şöyle devam etti: “Gerekirse kenarda oturturum; ama istediğim fiyat getirilene kadar onu bir yere bırakmam. Ona kiminle uğraştığını öğretirim.” TV 5’deki açıklamalarında F.Bahçe’den mutlaka ayrılmak istediğininbelirten Anelka, “Bazen her şeyi göze alıp Fransa’ya kaçmayı düşünüyorum. Ne olacaksa olsun diyorum.” dedi. Genç kaleci Recep Biler, Fenerbahçe'den ayrılmak istediğini söyledi, Sarı-Lacivertliler oyuncuyu Karşıyakaspor’a kiraladı. Bu arada Stephen Appiah'ın iki asist yaptığı özel maçta Gana Milli Takımı, Togo'yu 2-0'la yenmenin sevincini yaşadı. 17.08.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : Zaman biraz gec anlamis ama anlamis sonunda |
Ezikler ailtonla dalga geçiolardı al baslarına anelka vakasıı geldi.. :D:D:D Ellerinde patlasın valla.. :D:D |
muhahaha eziklere nasıl koymustur bu sözler muahaha hatta zuhahaha |
adam resmen fb yle dalga geciyor bonservisini bedavay getirmaya calisiyor bir soz vardir gulme komsuna gelir basina |
BİRGÜN HERKES EZİKLERİN NE MAL OLDUĞUNU ANLAYACAK |
Gariban,fukara,ezik bir takım işte.Başarılarının bu şekilde devam etmesini diliyorum:) :) ... |
ezikler hep böle nerde yıldız futbolcuyu getirirler ama elidne patlatmazlar söndürürler adamın futbol hayatı kayar...ortega gibi...belkide ortega bugün febeye binlerce kez lanet ediyordur |
ezıler ne umutlarlar gelmıstı anelka ne yalan solıyım bende kıskanmıstım ama ezıkler ıste adam dogru demıs her soledıgı sey cok dogru |
kim kalmadı ki bunların ellerinde patlamayan :D |
ribery e anelkanın bonusu deniliyodu şimdi riberyi almak için takımlar sıraya girio anelkada ezik gibi takım arıyo hala |
ya dıolardı kı bıgun herkes ezık olcak dıe herkes hata yapabılır anelkada bunun farkına warmıs olmalı belkı bızım baskanı arayıp sızın super kadronuzda oynamaktan buuk zewk alırım derse onumuzdekı gunlerde sasırmayın=) |
anelkanın en büyük hatası futbolcu olmak bence.madem oynamak istemiosun nie futbolcu oluyosun. asıl hata oynamak istemeyen bir adamı oyna ne olur die alıp medet ummak. |
ailton kendini dunyada ıspatlamıs ya bakma adam bizde tutmadı bu anelka kariyeri boyunca hiç bi takımda duzenli oynamamıskı kardesım allah daha beter etsin ezikleri ne gitsin ne oynasın baslarına bela olsun |
eziker..beter olun..ben aynı duruma tümörün düşmesini bekliyorum..birkaç maç kötü gitse de şu tümörü de bir dövseler o da gitmek istiyorum dese amma güleriz haa..gö(z)ümüzle güleriz..:D :D |
ezikler..beter olun..ben aynı duruma tümörün düşmesini bekliyorum..birkaç maç kötü gitse de şu tümörü de bir dövseler o da gitmek istiyorum dese amma güleriz haa..gö(z)ümüzle güleriz..:D :D |
ailton'dan yediğimiz kazık: 3 milyon euro anelka'dan yedikleri kazık: 10 milyon euro gülme komşuna, ....... |
daha dur daha dur bak tümoştan ne biçim tokat yiyecekler.Çatlak sesler çıkmaya başladı |
eeee buda ezikligin son örnegi.......nedense eziklerden kim ayrilirsa ayrilsin arkasindan konusuor......ins beter olurlar |
bu demecin arkasından şöle devam etse fenerliler sıyırırdı heralde "şimdiki aklım olsa beşiktaşa giderdim" :D |
hahahaha.......:D sonunda fenerin ne mal oldugunu anladi... Tümerde bir gün bu duruma düsecek.Keske Besiktasta kalsaydim diye kahrolacak...:D |
Ben sporcunun zeki çevik aynı zamanda ahlaklısını severim M.Kemal Atatürk Tümoşa sevgilerimle |
Böyle bir pankart yapsak .??? Nasıl olur |
abi anelkanın resmen kıymetini bilemedi salaklar.adam bir macta kasmadı kendini.taraftarlarıda sevgi gosterisinde bulunmadı anelkaya.bize gelseydi en basta neler yapardık biz.kendi futbolcularını oynatamadı danalar :D.D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
adam 2 senedir yatıyo valla kimsede bir bok diyemiyo eleştiremiyolar ezikler adam feneri resmen MAL yerine koyyo dünya kadar para alıyo 2 sene boyunca ne yaptı diye sorsan cevap yok çünkü bişey yapmadı sadece bizim koraya çalım attı 2 sene boyunca yaptığı tek olumlu hareket |
yha onu getirdiklerinde ne olay yaratmışlardıı puhahah şimdi noldu çürük çıktı iade etsinler mademm!!!tabi geri alınırsa |
iyi konuşmuş valla anelka, geldiği günden beri oynadığı tek ii maç beşiktaş maçı zaten, bonservisini bedava alır giderde eziklerin elinde patlar umarım, kimse bu anelkaya 20 milyon euro vermez |
Alıntı:
|
bir tek anelka değilki gelen bütün oyuncuların piyasasını düşürdü ezikler zuhhaaaa anelka iyi demiş hayatımın en büyük hatası diye |
valla anelka iyi konusmus, ama ne yazikki kariyerini bitirdi, simdi sira tümörde.. |
eziktiler iyice ezik oldular |
Ne Halleri Varsa Görsünler... Bizi İlgilendirmez Ezik Serefsizler... |
abi ezıklerın başına kara basan gıbı cöktu adam helal olsun bagırtıyo |
muhahahahahahaahahahahahaahahahahahahaaaa :D :D :D :D dıyorum baska hıc bırsey demıyorum |
:D bu ifade sanırım herseyi anlatıyor |
|
hayatının en büyük hatasını yaptığını geç anladı ama olsun zararın neresinden dönersen kardır. |
ezik olmak en büyük hata:DDD |
:D :D :D hahaahaa yenimi anladın mal bunların ezik olduğunu |
Türkiye`de Saat: 10:39 . |