![]() |
ya dıolardı kı bıgun herkes ezık olcak dıe herkes hata yapabılır anelkada bunun farkına warmıs olmalı belkı bızım baskanı arayıp sızın super kadronuzda oynamaktan buuk zewk alırım derse onumuzdekı gunlerde sasırmayın=) |
anelkanın en büyük hatası futbolcu olmak bence.madem oynamak istemiosun nie futbolcu oluyosun. asıl hata oynamak istemeyen bir adamı oyna ne olur die alıp medet ummak. |
ailton kendini dunyada ıspatlamıs ya bakma adam bizde tutmadı bu anelka kariyeri boyunca hiç bi takımda duzenli oynamamıskı kardesım allah daha beter etsin ezikleri ne gitsin ne oynasın baslarına bela olsun |
eziker..beter olun..ben aynı duruma tümörün düşmesini bekliyorum..birkaç maç kötü gitse de şu tümörü de bir dövseler o da gitmek istiyorum dese amma güleriz haa..gö(z)ümüzle güleriz..:D :D |
ezikler..beter olun..ben aynı duruma tümörün düşmesini bekliyorum..birkaç maç kötü gitse de şu tümörü de bir dövseler o da gitmek istiyorum dese amma güleriz haa..gö(z)ümüzle güleriz..:D :D |
ailton'dan yediğimiz kazık: 3 milyon euro anelka'dan yedikleri kazık: 10 milyon euro gülme komşuna, ....... |
daha dur daha dur bak tümoştan ne biçim tokat yiyecekler.Çatlak sesler çıkmaya başladı |
eeee buda ezikligin son örnegi.......nedense eziklerden kim ayrilirsa ayrilsin arkasindan konusuor......ins beter olurlar |
bu demecin arkasından şöle devam etse fenerliler sıyırırdı heralde "şimdiki aklım olsa beşiktaşa giderdim" :D |
hahahaha.......:D sonunda fenerin ne mal oldugunu anladi... Tümerde bir gün bu duruma düsecek.Keske Besiktasta kalsaydim diye kahrolacak...:D |
Türkiye`de Saat: 11:19 . |