![]() |
Alıntı:
|
gökhan süper bi stoper ben ce onla yeni bir kontrat yenilemenıi vakti geldi |
satalım gökhanı eğer talibi varsa yerinede çok tecrübeli bir yabancı alalım.Çok para vermemiş oluruz hem.Zaten eğer bir futbolcuya talip varsa vede iyi bir fiyat ta veriyosa hemen satacaksın.Yoksa daha sonra elinde kalıyor kar edemiyosun.Bu takımımızdaki herkes için geçerli.Fiyatını bulan her futbolcu satılabilir. |
iyi para ödenirse satılabilir. yeri dolar. toraman var daha. |
Alıntı:
Toraman gobekte felaket oynuyor, sagbekte yerini bulmustur bence. Su an Gokhan Zan yeri doldurulamayacak oyunculardan biri, en onemli artisi genc ve Turk olmasi, onu gonderirsek yerini dolduramayiz. |
İyi adam tabii isteyecekler |
ben gökhani cok beyeniyorum, ve en cok da canla basla oynamasini, fakat mesela milli takimin luxemburg macinda, yani bir özel macda bile kafayla topa girmesi sakatlana bilirim diye düsünmüyor, sadece oynuyor, bu biraz yanlis...yaani milli takimda oynasin tabiiki ama böyle gereksiz maclarda gereksiz hareketleri biraksa daha profesyonel olur diye düsünüyorum, ona birsey olmasin diye bize lazim diye.... |
zan kesinlikle kalmali |
biraz zor alır o almanlar gökhan beşiktaştan ayrılmaz die düşünüorm |
Gökhan ın tek dezavamtajı sık sık sakatlanmasıydı bu sene şanssızlığını yenerse her maç banko oynar oynayacak kalitede zaten.. Alman kulüplerinin takip etmesi de doğaldır ii oyuncuyu kaçırmak istemezler nede olsa...... |
Gökhanı beğenmeyen futboldan anlamıor demektir gökhan mükemmel bi stoper devam koçum çok daa ii olucaksın!! |
gökhan çok iyi ibrahim toramanda öyle ikisi bence ileride çok büyük paralar karşılığında satılabilir..ama hep satmaktan bahsediyoruz neden avrupada adı duyulmuş takımların transfer listesinde olan bu oyuncuları takımda tutumuyoruz ve türklerde bu da çok önemli türk statüsünde oynuyorlar... |
DÜn GÖkhanin Çanakkale Dardanelden Hocasiyla KarŞilaŞtim.. GÖkhan İÇİn SÜper Bİr Yetenek Dedİ Ve Ekledİ. Sİz Onu Seneye GÖrÜn Dedİ. Bu Sene PİŞİyor, ÖnÜmÜzdekİ Sene Çok SÜper Oynayacak Dedİ... |
Fazla şişirmeyin şımartacaksınız adamı , daha dün bir bugün iki beşiktaş için ne verdide hemen transfer olacak , birde iki maçda bir sakatlandığını unutmayın akşam sakatlandığı için çıktı , buda büyük bir sorun... |
Ya ne gitmesi Arklar jubileisini yapsın bizde önümüzdeki 7-8 sene yaralı olabiliecek bi adam |
Bencede Gİtmesİn. Daha Yillarca Kartalimiza Hİzmet Edecek. |
ne gitmesi kim nereye gidiyoo yaa adamı önce kalas yaptılar sonra yıldız sora da transfer oldu yaa gökhan zanın avrupaya gitmeye daha en az üç senesi war |
Bu formunu korursa yaşı da genç zaten futbolunun da üstüne koyacaktır her geçen gün, biraz zor tutarız Gökhanı takımda, ben kesinlikle kalması taraftarıyım, yanındaki oyuncu da artık koray mı olacak yoksa yeni transfer mi bir an önce gökhana ayak uydurmalı ve stoper mevkimizi sağlama almalıyız.Beşiktaşın en sorunlu bölgesi olarak gösteriliyordu sezon öncesi, orayı da hallettik mi biter bu iş |
Türkiye`de Saat: 00:38 . |