![]() |
Alman'lar Gokhan'i istiyor Bazilarimizin begenmedigi ve 'odun' dedigi Gokhan Zan'i Alman takimlar istiyor. Ben iki ay evvel de soyledim, simdi de soyluyorum: Bu Gokhan Zan Turkiye'deki en kaliteli ve gelecegi parlak olan defans oyuncusudur, onu simdi satmazsak 3 yil sonra cok buyuk paralara satariz ve daha da buyuk kar ederiz. Millet istedigini desin, Gokhan'dan iyisi yok su an. MİLLİ Takım’ın genç defans oyuncusu Gökhan Zan, dün akşam Alman kulüplerinin yakın takibindeydi. 2 kulübünün menajerleri Beşiktaş’ta forma giyen Gökhan’ı izledi.http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif Milli Takım’ın genç defans oyuncusu Gökhan Zan, dün akşam Alman kulüplerinin yakın takibindeydi. Schalke 04 ve B.Dortmund kulübünün menajerleri Beşiktaş’ta forma giyen Gökhan’ı izledi. Menajer Abdullah Cila ile maça gelen Alman kulübünün temsilcileri, genç oyuncuyu çok beğendiklerini ve transfer görüşmeleri için İstanbul’a geleceklerini söylediler. Bu arada Galatasaray’da yıldızı parlayan Arda, ilk kez A Milli olduğu maçta vasat bir oyun sergiledi. |
walla gokhan zanın beşiktaştan antepe gıtmesı onun ıcın cok ıyı oldu cunku orada bıraz pıstı sonra tekrar beşiktasa geldı once beşiktasın sonrada a mıllı takımın vazgecılmezı oldu sımdıde almanların olacak galıba |
ben herzman diyorum zan cok ii oyuncu.. |
valla bu sene lazım bize..biraz daha bekleyip biraz daha tecrübelendikten sonra iyi paralar kazanabiliriz zandan..tabiki gitsin başka takımlara avrupada temsil etsin bizi.. |
evet zan gerçekten sağlam bi oyuncu... |
|
almanyanın güçlü ekiplerinden birine giderse kral olur |
Almanlara birşey demek isterdim ama ayıp olacak heralde.Bu takımla bir şampiyon olsun,milli takıma rahat rahat seçilebilsin sonra yüksek bir bonservise belki veririz.Zan gibi oyunculkar kolay yetişmiyor,bulmuşuz bu kadar kolay bırakmayalım... |
Adam tam takıma laıştı,hava toplarında da kuş uçurtmuyor.Onu satmak için deli olmak lazım.Biz daha yanına adam almayı düşünüyoruz. |
Alıntı:
|
abi hiç konusmaya bile gerek yok gokhan super defans ve kac senelik BEŞİKTAŞ mazisi var bu adamın bence super hıc bır zaman satmamamk lazım |
bu adam ilk geldiğinde harbiden odun gibi birşeydi.ama şimdi öyle diil. kendini geliştirmeye çok müsait.öyle kazma fln da diil.ah bir de sakatlanmasa. |
iyi bi oyuncu sağlam boumsongdan alexden kuffor dan eksiği yok..şimdi satılmamalı... |
Gokhani satacagina i.toramani, mustafa dogani, baki mercimeki satsinlar |
toraman bizdeki en iyi birkaç oyuncudan biri ya.dur yavaş biraz.satma hemen. |
Alıntı:
|
gökhan en iyi türk savunmacı toraman ile birlikte birazda ezik önder var bizim bu çocuklara sahip çıkmamız lazım bize bişeyler vermeden nereye olmaz öyle şey |
gökan zanı bende begenıyorum bırazdaha pişerse başarılı olacagı kanaatındeyım |
gökhan zanı sanırım lucescu kesin gelsin dediydi umut vadedio die ama bi konuyada çok sevindim shalke 04 ten bize lincolnü versinler bizde onlara gökhanı verelim o zaman olur bak |
Alıntı:
emre sen ne zaman dedın bea hypya benzıo dıye bişi:D :D |
gökhan zan ı tigana bırakmaz bencede bizde kalması gerekn topçulardan. |
ya bırakın bea tam kıvama geldi. satılırmı hiç. ing. isteseler nese de almanlar sanki çok iimiş gibi. kim isterse istesin vermioz kardeşim |
zan çok ii qerçekten ama bize lazım bu sene |
arkadaşlar ıyı para verırlerse satalım önemli olan beşıktaşın menfaatlerı dogrultusunda olsunda herseye olur dıyebılırız kımse beşıktaştan buyuk degıl |
gokhanı satanı bizde satarıs yüreğiyle oynuo adam tekmeye kafa sokuo hic biyere gidemez bunun gibi adam bulmak icin milyon dolarlarmı wericez illa elimizdekinin kıymetini bilelim 10 sene uzun boylu stoper aramayız |
niye satiyoz hemen ya..... biz ellimizdeki oyunculari satarsak.. nasil iyi olacaz??.. ben derim satmayalim |
iyidir zan iyidir gerek yok bunlara hazırlık maçında setretmediniz mi defanstan çok iyi top çıkarmaya başladı.daha iyi olacak |
|
Alıntı:
|
GÖKHAN ZAN sız KARAKARTALI mızı düşünemiyorum bence satılmasınnnnnnnnnn YER SİYAH GÖK BEYAZ ŞAMPİYONNNNN BEŞİKTAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ |
cok saglam 1 defans oyuncusu kesinikle satilmamali |
yonetımın g.zanı verecegını sanmıyorum |
bnce çok ii oyuncu..elde olacabilecek en ii türk..toramandan sonra tabiki.. ayrıca bi olay annatiim,aklma geldi.. yasin sülün le gökhan kampta konuşurken yasin şu espriyi patlatıyo: -gökhan çocuun olnca adını bora koy --Niye:S -düşün bak, Bora Zan :D :D :D |
Abi bizim defans oyuncusuna falan ihtiyacımız yok i.toroman ve g.zan.ama sag beke bi oyuncu lazım gibi çünkü toroman orda yapamıyor |
Alıntı:
|
gokhan zani 5 milyon dolar dan asaya verirseler bu yonetimin ....... |
Gökhana Kötü Diyen Varmi Merak Ediyorum Gerçekten Harika Bir Defans Oyuncusu Gerçekten |
milli takımın bu sene banko oyuncusu olacak,gitmesi kötü olur |
Alıntı:
Var kardesim. Tum BEsiktas defansini ve ozellikle Gokhan Zan'i elestiren ve sirf yabancilari var diye GS savunmasini oven insanlar var, ki bizim sadece 1 pozisyon verdigimiz Manisa karsisinda nasil dokuldukleri dun cok net gozuktu. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:10 . |