![]() |
kanal 24 açıkladı sezon sonundan geçerli olmak üzere sözleşme imzalandı senelik bir milyon euro alacak birde forvet var kaliteli kiralamaya çalışıyorlarmış galiba ismini tam hatırlayamadım ama pizarro olabilir |
adam takımının bütün maçlarında oynamış istikrarlı bir futbolcu, ernst içinde bu forumda yazılanları çıkarsam meydana bu gün fink için yazılanlardan farklı değil bence süper bir orta sahamız olacak oyuna küsmeyen iki inatçı kararlı oyuncumuz olacak |
Beşiktaş Fink'i Bitirdi ! Beşiktaş Fink'i bitirdi! Lig TV muhabiri Ömer Güvenç'in verdiği bilgiye göre Beşiktaş, önümüzdeki sezon Almanya'dan Fabian Ernst transferinin ardından sonra Frakfurt takımında forma giyen Michael Fink'in transferini de büyük ölçüde sonuçlandırdığını bildirdi. Fabian Ernst'in performansından çok memnun kalan Beşiktaş yönetimi, ibreyi Almanya'ya doğru çevirdi. Bundesliga'da daha önce Eintrach Frankfurt ve Arminia Bielefeld takımında oynayan Alman futbolcunun işinin imzaya kaldığı öğrenildi. Orta sahada görev yapan Fink, 1982 doğumlu ve 1.83 boyunda. 2008-2009 sezonunda Bundesliga'da 27 maçta forma giyen Alman futbolcunun 5 de golü bulunuyor. http://www.sporx.com/img/2009/04/221240419760.jpg |
Kaynak ne acaba Başı foto ile başlayan herhanqi bir gazete ise kaale bile almayacağımda :) |
Son günlerin en kötü haberi maalesef fink beşiktaş ta. |
Beşiktaş Fink'le anlaştı Beşiktaş, Fabian Ernst'ten sonra bir Alman'ı daha renklerine katmak üzere!.. Beşiktaş Yönetimi'nin, Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımında forma giyen Michael Fink'in transferini çok büyük ihtimalle bitirdiği öğrenildi. Lig TV muhabiri Ömer Güvenç'in bildirdiği habere göre; siyah beyazlılar, Fink'in transferini yüzde 99 oranında bitirdi. Alman oyuncunun transferi konusunda ufak pürüzlerin kaldığı ve Fink'in gelecek sezon büyük olasılıkla Beşiktaş formasını giyeceği belirtildi. Michael Fink, son olarak geçtiğimiz cumartesi günü takımının, Borussia M'gladbach'ı 4-1 yendiği maçta forma giymiş ve bir de gol atmıştı!.. Bu sezon Eintracht Frankfurt forması ile 27 maça çıkan Fink attığı 5 golle, Liberopoulos'un ardından, Fenin'le birlikte takımının en çok gol atan 2. oyuncusu konumunda!.. Frankfurt'ta 6 numaralı formayı giyen Alman orta saha oyuncusu, bu sezon 4 kez de sarı kart gördü. |
çok istemiyordum ben ama anlaştıysak bağrımıza basıcaz napalım |
insallah iyi oynar, görücez zaten...... |
Haber bild gazetesindede verildi maalesef fink bizde. Yönetim ernst transferiyle şaşırtmıştı beni.Volkan şen,sezer öztürk,murat ceylan isimleri geçiyor diye umutlanmıştım ama yine yaptı yapacağını. Fink in tek artısı her maç oynaması;arada kafayla gol atar selçuk misali.Rolfes,Nekounam,mehmet topuz,özer gibi futbolcular dururken sen git finki al bedava diye.Bravo yönetim bi gordon,diatta,cisse faciası daha.Tebrikler vizyonunu gösterdin yine. |
yine kolpa gibime geliyor ama fink çok ön plana geldi gelicek sanırım hayrlı neyse o olsn.. |
nasıl bi topçu acaba her alman iyi olacak diye bi kural yok |
Hayırlısı OLsun |
Alıntı:
|
denizlinin dandik oyuncu getirticeğine inanmıyorum inş iyi oyuncudur ne diyelim inşallah bir hata yapılmamıştır |
Umarim Fabian gibi yararlı bir oyun sergiler takıma katacaği değer önemli..Hayırlı olsun.. |
Alıntı:
|
Sahada fink atar :) |
şu murat ceylanı neden almazlar bu kazma herifler anlamıyorum... |
Bence cok yeirnde bir transfer..önümzdeki sezon cissenin zaten gidecgi göz önünde tutulursa..fink-ernst ikilisi orta sahamiza dinamo gibi yerlesecek insalah...fink gercekten iyi bir futbolcu...bir cok macini izledim ve kaliteli oldugu kesin...hemde bonservissiz geliyo..tello gibi.. |
her alman erns gibi olacak diye alman futbolcu almanın alemi yok iyi düşünüp ona göre karar vermeleri gerekiyor bu arada takımdan hangi yapancı gidiyor öğle aldık demekle bu işler olmuyor giden kim |
Bence Denizli eger birini transfer ediyorsa o futbolcu asla kötü degildir. Fink bizde cok is yapar ama Türkiye liginde tabi Avrupa icin daha iddiali oyuncularla calismak gerekir.Yine de Denizli ye güveniyorum.. |
hayirlisi olsun ne diyelim, ernst icin baya endiseliydim ama adam bomba gibi cikti insallah buda öle bisey olur |
Hayırlısı olsun bakalım..İstikrarlı bir topçuymuş..Bize de öyle adamlar lazım..Zaten topu alınca herkesi tek tek geçip golle bitircek bir adam beklemiyor kimse..Ortasahada ileriye geriye yardım etsin..2 yönünü de elinden geldiğince oynamaya çalışsın kafi..Boş adam değildir bence..Bonservis bedeli ödemememz de ayrı bir artı yönü olayın..Bakıp görücez..Daha iyileri de alınabilrdi ama Fink de kötü değildir bence.. Artık yerli transferlerde voleyi vurmamız gerekiyor..Sezer, Murat, Volkan...Bu 3 adamı alırsak mütiş rahatlarız..Geleceğe yönelk çok çok sağlam bir iş olur...Rakipler kapmadan işi bitirmeli yönetim.. |
umarım hayırlı olur |
Bazı Spor sitelerinde bir tartışma almış gidiyor..Bir çoğu izlediğini söylüyor..Bunların %60-70 ' i gereksiz ,Beşiktaş'ın daha iyi bir transfer yapılabileceğini söylerken , Diğer bir grup Fink 'in bir ön liberoya nazaran teknik , gol atabilen ve takımının en iyi oyuncusu olarak gösteriyor..Bir grup daha var ki o da Bundesligayı yakından takip ettiğini Fink 'in hiç gözlerine batmadığını , dikkat çekici bir oyuncu olmadığını söylüyor :).. Kendi adıma bu oyuncuyu hiç seyretmedim..o açıdan iyi veya kötü bir yorum yapamam..ancak sadece şunu diyebilirm ki Ernst transferi ile artan beklentilerimizi karşılayacak isimde bir oyuncu olmadığını seziyorum..Umarım Hayırlı Olur..Bu oyuncuyu Gerçekten izleyen arkadaşlarımız yada Almanyada yaşayan bu oyuncuyu bilen Gurbetçi arkadaşlarımız bu oyuncu hakkında birşeyler yazarlarsa seviniriz.. |
|
iyi transfer ernstle top gecırmez |
|
Arkadaşlar 22 MAÇ ÜST ÜSTE 90 dakika oynamış bir tane oyuncumuzu söyleyin ondan sonra adama iyi ya da kötü yorumunda bulunun. Cisse yerine alınabilecek yerinde bir oyuncu diye düşünüyorum 27 yaşında enerjik bir orta saha kimse de Fink i 10 numara diye almadı heralde. Orta sahada Ernstle iyi bir ikili olacaklarıına inanıyorum... Onun dışında izliyeceğiz ve göreceğiz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ya kardeş ne takılacam internette FİNK :D:D atarken gördüm haberi paylaşayım dedim |
ya o kadar topçu arasından gidip frankfurttan mı adam aldık adamı çok tanımıyorum ama tamamen fiziğe dayalı oyuncu olduğunu biliyorum |
FINK artik febenin sahasinda fink atarken gorurum ben o Guizazedeleri :D |
Fink i beğenenlere inanamıyorum Adam 27 yaşında her sezon 28-29 maç oynamış bi kere bile alman milli takımına seçilmemiş hatta genç milli takımında bile oynamamış.2 milyon Euro değeri olan sıradan bi futbolcu. aynı cisse gibi tek artısı her maç oynuyor yani her maç bizi kahredecek. Ernsti aldık sınıf atladık,ernst defansif ortasaha bakımından yıldızdır.Yıldız oyuncu almalıyız hep,yada türkiyeden genç yetenek.Gitti bir yabancı hakkımız . |
Alıntı:
|
serdar k. ta ısrar etsek fink ten daha az iş yapmaz gibime geliyor |
Mehmet Topal ' ın Alman versiyonu. Cok iş yapıcakdır Ernst le hayırlı olsun Dogruysa. |
Alıntı:
|
Alıntı:
lig radyoda spiker aynen şunu dedi. fenerde öyle oyuncular varki ligde diğer takımlarda zor oynar ( josico- maldonado vs.) sen olsan maldonadoyu oynatırmısın diyo mehmet ayana. mehmet ayan da ben onu yiğenimen düğününde bile oynatmam diye kafa buluyo. bundan daha vahim bi durum mu var. |
Türkiye`de Saat: 00:53 . |