![]() |
Fink Kapış Kapış Eintracht Frankfurt forması giyen fink avrupadan bir çok kulubün transfer listesinde basel,salzburg,wolsburg,köln,hannover ve beşiktaş bu oyuncuyu transfer listesine koydu. |
İyi, onlar kapışadursun, biz çekilelim aradan... |
Fink Beşiktaşla mı anlaştı? Frankfurt yerel basininda bugün bu yaziyor: "Denn der defensive Mittelfeldspieler, der die Hessen ablösefrei verlässt, wird sich finanziell wie sportlich verbessern. "Ich werde mich nicht verschlechtern", sagte er selbst dazu. Den Namen des aufnehmenden Klubs dürfe er noch nicht verraten, sehr wohl aber, dass er bereits für die kommenden drei Jahre unterschrieben hat." Frankfurt'tan bedelsiz olarak ayrilabilen Fink hem sportif hem de mali acidan daha iyi bir yere gidecek. Gidecegi kulübün adini söylemedi ama 3 yilligina imzayi attigini duyurdu. "Wenn er die Chance hat, sich zu verbessern, muss er das machen." Spekuliert wurde, dass sich Fink, der bei der Eintracht mehr als eine Million Euro Gehalt gefordert hatte, wohl dem 1. FC Köln oder womöglich gar dem VfB Stuttgart anschließen könnte. Funkel lacht da nur: "Micha wird in der nächsten Saison in der Champions League spielen", sagte der 55-Jährige und sorgte für offen stehende Münder bei den Zuhörern. Fink nach Wolfsburg? Das wiederum ist nicht wahrscheinlich, er wird wohl ins Ausland wechseln. Frankfurt'un TD Funkel ise: "Daha iyi bir yerde oynama sansi varsa gitmesi normal." Fink'in Köln veya Stuttgart'a gitmesi bekleniyordu ama Funkel gülümseyerek: "Seneye SL'de oynayacak." Büyül ihtimal yurtdisina transfer olacak. Kaynak:Transfermarkt.de |
İnş. bize gelmez, Benim düşünceme göre Salzburgla anlaştı,çünkü onların şampiyonlar ligi garantilendi.Umarım bize gelmez. |
fiyat artırma politikası kimse gaza gelmesin almak isteyen buyursun alsın hayırlı olsun |
allah askina söyle siradan futbolculari haber etmeyelim ya pesinden kosan takimlara bakarmisin, hangisi besiktas ayarinda??? wolfsburg zaten avrupada oynamis tecrübeli adamlar ariyor gelecek sezon icin..... |
Gerek yok bence.Poulsen lazım bize.:) |
Jansen Ve Fink alınmalı |
Bence cisse gidicekse onun yerine fink olabilir |
Bence Cisse ,Fink den daha iyi oyuncu.. |
Gelsede pek iş yapamaz , Ugur İnceman gibi , yedekte kalır gibime geliyor. |
Alıntı:
Frankfurt Finle yeni sözlesme neden uzatmiyor söyliyim bi.. Fink 1milyondan fazla istedi icin uzatmiyorlar cünkü ona 850.000 civarinda bir teklif yapmislar oda geri cevirdi...Yani okadar iyi oyuncu olsa basar paraya elde tutarlar.. Seneye Sampiyonlar liginde böyle oyuncularla yine hüsran olurz hemde baya..:( |
ernst gibi adamlar lazım bize hem ismi hem tecrübesi olan bu fink bana düz bi oyuncu gbi gelio.. juventustan paulsen ernst le birlikte muhteşem ikili olurlar niye onu düşünmüyolar anlamıyorum üstelik yedek kalıor juve de.. |
Poulsen 10milyona Juveye transfer olmustu simdi pek oynamiyor dogru ama simdi Juventus 7-8 milyon en az ister ve Poulsende en az 4 milyon para aliyordur..Yani o paralar bizde maalesef yok... |
Poulsen yılda 4 milyon € alıyor mu yaf, o kadar almaz bence...3 idealdir, verirsen de gelir bence, Juve'de 7-8'e satar, Appiah'ı da 8 milyon €'ya satmışlardı zaten Fb'ye...Poulsen'i alabisek var yaa, ohoo, bize tutamazlar valla..:).. |
cekilelem onlara kalsin fink, kapistigimiz takimlar bunlarmi allah askina, hepsini toplasan BESIKTAS imin yarisi yapmaz. |
Son Aday Panzer Beşiktaşla adı geçen son panzer schalkenin 1.89lık forveti kevin kuranyi bu sezon takımdan ayrılacağı kesin gibi görünen kuranyi ile everton , blackburn ve juventus gibi takımlarda ilgileniyor |
İyiki bir tane Panzer aldık hea, 8 yabancıyı da panzer yapacak bu medya... |
Kuranyi mi? Yok daha neler...Şahsen bu forma altında Kevin'i görmek istemem...:) |
almadığımız alman kaldı mı acaba?.. |
schalke'den halil altintop'u alalim :) |
Başka panzer kalmadımı :) |
Alıntı:
:D:D hiç söyleme ya:D iyiki afrikadan bir oyuncu almadık:D |
bugün maçını izledim 1 gol 1 asist yaptı. bu oyuncuyu ernstle düşünemiyorum süper bir ikili olurdu herhalde stutgartda transfer gündemine aldı |
ya arkadaslar adamin ismine bakipta "hmmm fink kimmis, gelmesin" demek yanlis....almanya milli takimda oynayan bir futbolcu almak icin cok zengin bir kulüp olmak gerek...fink ile ernst süper ikili olurlar...ve fink ile ilgilenen takimlarda almanya 1.lig takimlari...ve heryerde yazarim,söylerim....almaya 1.ligi cok farkli...cok kaliteli bir lig..suan orada ligte kalma mücadelesi veren takimlar bile bizim süper ligde olsa üst siralarda oynardi...bence kesinlikle üstünde durulmasi gerekilen bir futbolcu |
Poulsen tam bize göre,6-7 ye alabiliriz.Juve bu sene çok yıldız alacak poulsen,tiago gibi oyuncularda yedek kalmaktansa verginin çok düşük olduğu bizim lige gelmek isterler. |
Bu aralar Fink kesin 3 senelik bir sözlesme imzalamis ama nereye söylemiyor ve galiba kesin yurt disina cikicakmis... Yani biz olabiliriz cünkü borsaya bi haber vermeye mecburuz ve yönetim simdiden yeni bir oyuncu aldigmizi göstermek istemezler cünkü Cisse gibi yada baska bir oyunculari moraliari bozmak istemezler.. Simdi fink gerlize cok büyük bir hata yapariz türkiye ligi icin belki yeterli olur (aslinda türk oyuncular daha iyi) ama asla Sampiyonlr ligi icin yeterli olmaz.. |
Oynucak yabancı gelsin ole yedek kulubesi bekçisi olucaksa kalsın yerinde... |
bence poulseni falan vazgecmek lazim onun yerine okadar para verecegimize touluse den mathieu var sol bek onu alsak daha iyi olmazmi neden taktiniz bu orta sahaya bukadar anlamiyorum takimin iki beki kabak gibi siritiyor yaw bosverin poulseni yabanci haklarini beklere kullanmaliyiz bence orta sahaya illa birini alacaksak bu turk olmali onerdigim isimler 3 tane alabiliyorsak oncelik olarak topuz 2. isim aurelio ve antepten murat ceylan bu adamlarin alabiliyorsak 3 unu birden alamiyorsak en az 2 sini almamiz lazim bence murat ceylani gelecegimiz icin muhakkak takimimiza katmaliyiz |
valla bi ara begeniyordum ama ben yinede cl icin yetersiz oldugunu dusunuyorum daha ust duzey oyuncular bakip oyle transfer politikamizi ayarlamaliyiz |
fink kötü futbolcu degil ama söylediginiz gibide iyi bir futbolcu degil bize uzak dursun |
allah korusun kuranyi kadar abartili oyuncu görmedim hem tip olarak hemde tarzi olarak yakismaz baska yerlerde ne kadar iyi bir topcu oldugunu göstersin |
Pes |
ama sallama haber bu adami nereye aliyon ya 1 gelmez 2 gelse bile 4 miliyon eurodan baslar senelik parasi |
aslinda almanlar tam bir profoseyenel ama fink olmazin baskasi olsun mesela mathieu bu adami 6-7 miliyon euro sadece kulübü ister kendi de en azindan 2.5 ister:)türkiye gelirmi oda cabasi arkadaslar poulsen diyo adam gelirmi ya daha yeni juventusa geldi orda yetek oturur yinede türkiye gelmez verirsen 3-4arasi ozaman düsünmeye baslar pelki oda |
Alıntı:
|
Michael Fink Transferi(Tek Başlık) az önce 24 tv kanalında verilen habere göre fink ile sene sonundan itibaren geçerli olmak üzere sözleşme imzalandı.fink sezon başına bir milyon euro alacak tüm beşiktaşlılara hayırlı olsun :) |
iyi bir oyuncuysa hayırlı olsun değilse lanet olsun:D:D:D |
ulan bu medyada her işin .. çıkarır ha.Bi ernsti aldık diye bundesligadaki tüm alman panzerlerini alacaz bunların sayesinde. |
Alıntı:
Mathieu'yu alabilsek keşke..Transfer olur işte adı ozaman..Boşa alınan bir adam olmaz..Veya Kadlec..Ya da Jansen..Bu 3 elemandan biri alınsın..Yıllar yılı sol bek sıkıntısı çekmeyiz.. |
Türkiye`de Saat: 23:33 . |