![]() |
schalke'den halil altintop'u alalim :) |
Başka panzer kalmadımı :) |
Alıntı:
:D:D hiç söyleme ya:D iyiki afrikadan bir oyuncu almadık:D |
bugün maçını izledim 1 gol 1 asist yaptı. bu oyuncuyu ernstle düşünemiyorum süper bir ikili olurdu herhalde stutgartda transfer gündemine aldı |
ya arkadaslar adamin ismine bakipta "hmmm fink kimmis, gelmesin" demek yanlis....almanya milli takimda oynayan bir futbolcu almak icin cok zengin bir kulüp olmak gerek...fink ile ernst süper ikili olurlar...ve fink ile ilgilenen takimlarda almanya 1.lig takimlari...ve heryerde yazarim,söylerim....almaya 1.ligi cok farkli...cok kaliteli bir lig..suan orada ligte kalma mücadelesi veren takimlar bile bizim süper ligde olsa üst siralarda oynardi...bence kesinlikle üstünde durulmasi gerekilen bir futbolcu |
Poulsen tam bize göre,6-7 ye alabiliriz.Juve bu sene çok yıldız alacak poulsen,tiago gibi oyuncularda yedek kalmaktansa verginin çok düşük olduğu bizim lige gelmek isterler. |
Bu aralar Fink kesin 3 senelik bir sözlesme imzalamis ama nereye söylemiyor ve galiba kesin yurt disina cikicakmis... Yani biz olabiliriz cünkü borsaya bi haber vermeye mecburuz ve yönetim simdiden yeni bir oyuncu aldigmizi göstermek istemezler cünkü Cisse gibi yada baska bir oyunculari moraliari bozmak istemezler.. Simdi fink gerlize cok büyük bir hata yapariz türkiye ligi icin belki yeterli olur (aslinda türk oyuncular daha iyi) ama asla Sampiyonlr ligi icin yeterli olmaz.. |
Oynucak yabancı gelsin ole yedek kulubesi bekçisi olucaksa kalsın yerinde... |
bence poulseni falan vazgecmek lazim onun yerine okadar para verecegimize touluse den mathieu var sol bek onu alsak daha iyi olmazmi neden taktiniz bu orta sahaya bukadar anlamiyorum takimin iki beki kabak gibi siritiyor yaw bosverin poulseni yabanci haklarini beklere kullanmaliyiz bence orta sahaya illa birini alacaksak bu turk olmali onerdigim isimler 3 tane alabiliyorsak oncelik olarak topuz 2. isim aurelio ve antepten murat ceylan bu adamlarin alabiliyorsak 3 unu birden alamiyorsak en az 2 sini almamiz lazim bence murat ceylani gelecegimiz icin muhakkak takimimiza katmaliyiz |
valla bi ara begeniyordum ama ben yinede cl icin yetersiz oldugunu dusunuyorum daha ust duzey oyuncular bakip oyle transfer politikamizi ayarlamaliyiz |
Türkiye`de Saat: 14:29 . |