![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
ya kardeş ne takılacam internette FİNK :D:D atarken gördüm haberi paylaşayım dedim |
ya o kadar topçu arasından gidip frankfurttan mı adam aldık adamı çok tanımıyorum ama tamamen fiziğe dayalı oyuncu olduğunu biliyorum |
FINK artik febenin sahasinda fink atarken gorurum ben o Guizazedeleri :D |
Fink i beğenenlere inanamıyorum Adam 27 yaşında her sezon 28-29 maç oynamış bi kere bile alman milli takımına seçilmemiş hatta genç milli takımında bile oynamamış.2 milyon Euro değeri olan sıradan bi futbolcu. aynı cisse gibi tek artısı her maç oynuyor yani her maç bizi kahredecek. Ernsti aldık sınıf atladık,ernst defansif ortasaha bakımından yıldızdır.Yıldız oyuncu almalıyız hep,yada türkiyeden genç yetenek.Gitti bir yabancı hakkımız . |
Alıntı:
|
serdar k. ta ısrar etsek fink ten daha az iş yapmaz gibime geliyor |
Mehmet Topal ' ın Alman versiyonu. Cok iş yapıcakdır Ernst le hayırlı olsun Dogruysa. |
Alıntı:
|
Alıntı:
lig radyoda spiker aynen şunu dedi. fenerde öyle oyuncular varki ligde diğer takımlarda zor oynar ( josico- maldonado vs.) sen olsan maldonadoyu oynatırmısın diyo mehmet ayana. mehmet ayan da ben onu yiğenimen düğününde bile oynatmam diye kafa buluyo. bundan daha vahim bi durum mu var. |
Türkiye`de Saat: 11:03 . |