![]() |
Beşiktaş - Fenerbahçe (30.Hafta) Turkcell Süper Lig'de 30. Hafta http://tbn2.google.com/images?q=tbn:...1e.jpg%3Fv%3D0 - http://tbn1.google.com/images?q=tbn:...bahce-logo.png BEŞİKTAŞ'IMIZ - fenerbahçe Tarih : 03.05.2009 / Pazar Saat : 20:00 Stad : BEŞİKTAŞ İNÖNÜ Hakem : Yunus Yıldırım NOT : Lütfen Maç İle İlgili Yorumlarınızı Tek Başlık Halinde Yapiniz.. Hakaret & Küfür İceren post'lar silinecektir. |
şampiyonluk şansımızı sürdürmemiz için bu maçtan kesinlikle 3 puan almamız şart... ayrıca bu maçı alırsak moral açısından mükemmel bir takviye olacak bu da çok önemli... onları bu kadar dağılmış yakalamışken affetmemeliyiz... |
EsEs'i yendik. Feneride yenersek çok çok büyük bir ihtimalle şampiyon oluruz. Çok önemli bir maç . Ve muhtemelen taktik savaşı halinde geçecektir. |
Bu kez kesinlikle yeneceğiz. |
Ben tahmin yapmayayım.Sonra çıkıyor şom ağızlı diyorlar:) |
bu maçı kesinlikle kazanmalıyız bence yeneceğiz inş büyük bi fark atarız |
kazanırız yane kazanmamız Lazım..Da ßu nasıL ßesıktasLıLık anLayamıyorum oyLamaLara ßakıLırsa.. |
Bu maçı çok Rahat geçicez Eminim ezicez |
bugünkü gibi oynarsak fark bile atarız:) |
bu maçı 90 dk onların yarı sahasnda oynamazsak ben bişey bilmiorum.. |
içimde bi sıkıntı var ama inş. onları evimizde eze eze yeneriz |
Hırslı ve Saglam oynarsak , Kazanırız. |
delgado ve bobo bu gün oynadıkları gibi ve i. toraman arkadan geLerek ileri uca yardım ederse volkanı kaleye gömeriz ve macı 2.0 kazanırız... |
Derbiyi aliriz, febeyide yakariz. goler bobo ile delgado'dan gelir. 2-0 dede posta ile cumburlop ispanya. ;) $ampiyonuz beyler benden söylemesi. Sivas bize fazla kafa tutamaz, lider olucaz bundan eminim. |
anadolu takımlarından o sonuçları alıorsa biz bunları büyük bi fark atarak ezeriz tabi hakem izin verirse |
bu feneride yenelim artik ya..son yillarda derbi kazanamiyoruz...bitsin bu hasret |
rahat alırız fabe gibi orta sahaya yusuf tello delgado gibi usta ayaklara dayanamazlar... |
feneeeerrr kocana geeellll :D:D:D |
1 febe denmiş:D |
delgadonun sow yapacağını düşünüyorum |
Anketlerde Son Durum ; Besiktasforum.NET Anketi ; Besiktas - 23 Oy - %95.83 Beraberlik - 0 Oy - %0 Fenerbahçe - 1 Oy - %4.17 Besiktashaber.NET Anketi ; Beşiktaş - 49 Oy - %96.0 Beraberlik - 1 Oy - %2.0 Fenerbahçe - 1 Oy - %2.0 Toplam ; Besiktas - 72 Oy - %97.0 Beraberlik - 1 Oy - %1.0 Fenerbahçe - 2 Oy - %2.0 Oylamalarimiz Devam Etmektedir.. Besiktasforum.NET & Besiktashaber.NET |
bu maçın biletleri ne zaman satılıcak bilgisi olan varmı. |
yine evde tek başıma beşiktaşımı destekleyeceğim bir Allah'ın kulu olmazmı evde beşiktaşlı yaaa:D2-0 alacağımızı düşünüyorum goller:delgado ve holoskooo |
Alıntı:
|
fbliler nasılda hırslı oynarlar şimdi ama nafile ceza toptan kesilecek inşallah 2 maç var bu seneyi hiç unutamıyacaksınız |
Haydi kartalim sunlari ezelim inönü cimlerine...hem skor hemde oyununla pencele su ezikleri.............3puani yetirirsek gözyasina bogulurum haydi kartalm son verelim dertlereee..... |
Alıntı:
|
Arkadaşlar fener maçı için kombinem var, ilgilenenler 0555 639 57 78 veya 0535 341 71 64 no'lu numarayı arayabilirler. Şimdiden galibiyetimiz hayırlı olsun |
Fener kötü günler maçlar geçirdi bundan faydalanmalıyız..3 puanı kaybetmemeliyiz umarım herşey iyi olur... |
Şu Son 2 Haftadır Bjk İnönüde etkili Görünmüyor Eğer Aynı Şekilde devam ederse Kazanmamız Mümkün Değil... |
Ezip geçmeliyiz. tabi hakem müsade ederse... |
Alıntı:
|
Hakem : Yunus Yıldırım , Konuda Gerekli Düzeltme Yapılmıstır. |
Fenerbahçe bu sezon deplasman maçlarımda perişanları oynuyor; biz de kendi sahasında en iyi 2. takımız bu kadrosu ile fenere 3-5 gol atıp averajı da düzeltmemiz gerekir. 1 gol atıp üstüne yatmaya kalkarsak yazık olur... |
Kazanıcaazzz ... |
sondakikalara kadar 1-0 olur biz yine karın ağrısı çeker sondakikalarda bir gol daha buluruz maçı 2-0 alırız aha buda benim senaryom:D gollermi DELgado bobo |
arkadaslar elımde kapalı ıcın bılet war.ilgilinen ozelden mesaj atsın... |
Her Maçta Bunalıma Giriyorum Ya İnşallah Alıcaz Bu Maçı Almamız Lazım ! |
Biz bu ezikleri evire çevire yeneriz, bunun aksini düşünmek bile istemiyorum...Hoca doğruları yaparsa, ilk maçtaki gibi son dakika sürprizleri yapmazsa, oyuncularda artık bir büyük maçı da biz kazanalım, sonuna kadar mücade edip, savaşalım ve girdiğimiz pozisyonları harcamayalım derlerse bu maçı 3-0, 4-0 falan alırız, almamız da lazım zaten...Rakip için iyi bir şey söyleyeyim diyorum ama yok, adamların neyi iyi ki şimdi...Hadi tandemleri uyumluydu, beraber oynuyorlardı hep, ama onlarda yok bu maçta, ortasahaları berbat, bize yaklaşamazlar bile, bi Alex faktörü var, onu da çiğ çiğ yer Ernst-Cisse ikilisi...Bide ballı Semih var, Sivok'a sökmez ama bu, burda da sorun olmaz, kanatları da zaten Allah'a havale etmişler, hocaları desen son günlerini sayıyor, ağzı burnu kaymış olanlardan, bi hedefleri de kalmamış zaten...İstedikleri kadar oynasınlar, son güçlerini sahaya yansıtsınlar, biz istediğimiz gibi oynarsak, oyuncularımız gülerinde olursa ki olmaz zorunda böyle bir maçta, ezikleri zorlanamdan yeneriz...Bobo-Holo'dan goller bekliyorum, ee bide Delgado atsın bu maçta yani... |
Zaman geçmek bilmio ya. Fenerde özlemiştir kocasını ... |
Türkiye`de Saat: 22:11 . |