kartalim_ | 02-05-2009 11:54 | Biz bu ezikleri evire çevire yeneriz, bunun aksini düşünmek bile istemiyorum...Hoca doğruları yaparsa, ilk maçtaki gibi son dakika sürprizleri yapmazsa, oyuncularda artık bir büyük maçı da biz kazanalım, sonuna kadar mücade edip, savaşalım ve girdiğimiz pozisyonları harcamayalım derlerse bu maçı 3-0, 4-0 falan alırız, almamız da lazım zaten...Rakip için iyi bir şey söyleyeyim diyorum ama yok, adamların neyi iyi ki şimdi...Hadi tandemleri uyumluydu, beraber oynuyorlardı hep, ama onlarda yok bu maçta, ortasahaları berbat, bize yaklaşamazlar bile, bi Alex faktörü var, onu da çiğ çiğ yer Ernst-Cisse ikilisi...Bide ballı Semih var, Sivok'a sökmez ama bu, burda da sorun olmaz, kanatları da zaten Allah'a havale etmişler, hocaları desen son günlerini sayıyor, ağzı burnu kaymış olanlardan, bi hedefleri de kalmamış zaten...İstedikleri kadar oynasınlar, son güçlerini sahaya yansıtsınlar, biz istediğimiz gibi oynarsak, oyuncularımız gülerinde olursa ki olmaz zorunda böyle bir maçta, ezikleri zorlanamdan yeneriz...Bobo-Holo'dan goller bekliyorum, ee bide Delgado atsın bu maçta yani... |