![]() |
Yaa hakemi hic begenmedim ben..adam fenerli bence..neyse aliriz insallah arkadaslar |
sivas antepte kaybeder. Beşiktaş feneri yenmez "ezer" ve lider olur. hikaye böyle ilerler... |
Sivas Gaziantep e yenildi ... Bu çok iyi oldu. Bu maçı kazanmamız Lazım bastır kartaLım ... |
Evet bu aksam sampyoluk yoluda buyuk adim |
artik bu maci almamiz farz oldu birkez daha birinciligimizi kaybedemeyiz bursaspordaki gibi inaniyorumki gercek besiktas sahaya ciksin savassin konsantreli olsun bu maci aliriz ve lider oluruz sonra hepimiz cosariz ulan daha 3saat var.. |
Şampiyon olup olamayacağımızı bence belirleyecek en önemli maç fener maçı artık. Bu maçı kazanamıyorsak şampiyonluktan söz edemeyiz zaten etmemeliyiz de.... |
hakem ........lik yapmazsa kazanıcaz inşallah..zaten başka seçenek yok, olmamalı..! |
alıcaz bence bu maçı..BİZİMDİR BU MAÇ.. |
yaa varyaaa ömründe bi nefes bile sigara içmeyen, bi damla bile içki içmeyen ben, ne bulursam içmek istiyorum yaaa:( siz adamı alkolik, sigara bağımlısı, yani kısacası KANSER edersiniz bee....!!!!!!!!!! size güvenende kabahat...belliydi zaten böyle olacağı...!!!! |
ben böle takıma ne diim top oynamaktan aciz herifler fenerden bildiğin korktular en kısa zamanda delgoado ve i. üzülmezi gönderip çok kaliteli oyuncular almak lazım onların yerine bu sene bu adamların performansıyla şampiyon fln olamayız yazık verdiğim maç bileti parasına... |
Türkiye`de Saat: 21:03 . |