![]() |
hala Baki mi? forumda ibrahim üzülmez mi baki mi die bi konu vardı...ben ibrahim üzülmez demiştim doal olarak... ama denizli maçından sonra hala baki diye düşünen arkadaşların olup olmadığını merak ediorum...tamam 1-2 maçla karar verilmez ama ben ilerde de böyle olucağını düşünüorum...çok hata yapıyor ufff...bu maçta artık etmediğim dua kalmamıştır benim sayemde kazandık ;)) ama yhani böle nereye kadar gider bilemiorum!!!!! |
hala bakii sonuna kadar bakii bu maçta sadece 1 tane top kaybetti i.üzülmez kaç tane kaybettii??? Bakii bu maçta çok adamı kesti çok pozisyonu çnledi ya ibrahim??? Bence bunun konuşulması bile yanlış artık tekrar sölüyorum hala bakii sonuna kadar bakii........... |
maçı izledin mi bilmiorum ama izlemişssindir heralde.. çoğu topu baki kaybetti nasıl 1 top yhaa..tamam ben ibo top kaybetmemiştir demiorum en azından topu alıp sürükleme özelliğine sahip çok şükür baki de göremiorum bunu..ben de sonuna kadar ibo diorum... |
ya ibo da iyi fakat birde orta yapmasını becerebilse:) |
Alıntı:
tamam görüşürüz bakalım kim banko oynayacak sezon sonuna kadar.. ;););) |
aman oynasın bana ne umarım hataları devam etmez umarım umarım!!!ben de isterim ii oynasın banko olsun takımı batırdıktan sonra banko olsa neye yarar dimi yhaniii her şey BEŞİKTAŞ için!!!!!!!!!! |
arkadaşler ricardinyonun gelmesiyle ibrahim yedek baki se aynı yerinde oynamaya dewam eder arkadaşlar |
edicek bizde bilioruz ama etmemesini istiorum!!!! |
Alıntı:
olucağı bu zaten bariz bi şekilde baki ibodan daha iiyi zaten.... |
Alıntı:
|
Bakinin ibodan hangi vasıfla daha iyi olduğunu yada oynadığını pek anlayamadım.Her ileri çıktığında yopu kaybettiğinde rakip arkasına sarktı,topu ayağına aldığında tek olumlu bir şey yapmadı,taç kullanmaktan bile aciz..Değil banko oynamayı bu takımda bile tutmam bu adamı,He ibo çok mu iyi,çok iyi değil belki ama 2 baki eder bu kötü halinde bile.Yalnız çok çok ilginç bir sahne vardı.denizlili yusuf topu çekti ve bir çizgi film gibi ibo-baki kafa kafaya tokuşuyorlardı nerdeyse,ayıptır siz koskoca beşiktaşta top oynuyorsunuz,maymun olmamalısınız böye... |
yani eski kadrolardan sadece bir ibo kaldı bize yadigar.100 yıl kadrosundan bile kalan yok ondan baska. ama besiktasımıza daha iyi kanat oyuncuları lazım.ibo da iyi ama dedim ya.orta ya-pa-mı-yoooor. orta yapamayan kanat futbolcusu ne kadar fayda saglayabilir ki su durumda bize.yan toplardan takımın ne kadar cok gol attıgını hepimiz biliyoruz.richardhinho insaalah ilacımız olur.ibo da bas tacımız:) |
arkadaşalr ona bakarsanız ibo orta yapamıo diosunuz ama bugün bi forvet oyuncusu olan bobo sürekli orta sahadan top aldı kendi gidip aldı demek ki sorun sadece sağ da sol da orta da var!!!öle gözüküo eee bu durumda nolur bilemioruzzz!!! |
tamam işte ne güzel söylüyorsun.gol atmak için sağlı sollu göbekten, kısacası bir futbol takımının ofansif unsurlarının güzel işlemesi gerekiyor.ama bizim kanatlardan zafımız var.onu da hallettik mi. forvet oyuncuları daha cok gol yada gol pozisyonu bulabilecek.takımda hava topları yada kafa toplarını cok iyi kullananlar var. nobre i.toraman. youla baltası kafa topuna cıkamazdı mesela.orta sahada da kleberson defansif kalıyor.cok ta top kaptırıyor bu sıralar.dediğin gibi orta sahada malesef traslıyo gibi.sergen ayarında derleyici toplayıcı adam lazım.deldagoyu bekleyecez görecez bakalım |
kesinlikle ibrahim, baki bu takıma girecek bir oyuncu değil, bu kadar top kaybedilmez bu kadar kötü top oyuna sokulmaz, sadece kafa toplarında iyi diye bakiyi ibo ya tercih etmem |
Alıntı:
|
BAkininde ustune okadar gitmeyin.. defansi ii ama onda da hucum yoq.. ibo daha ii.. |
Bakiyi savunan arkadaşlara lafım yok ama maçı cıplak gözle seyrettiğin zaman adam felaketti top almamak için nerdeyse çimlerin arasına saklanacaktı her pastan kaçmaya çalıştı aldığı nerdeyse tüm topları öldürdü...Beşiktaşa çok yazık oluyor |
baki pas tekniği denen şey yok 3-4 metre önündeki boş adama topu atış tekniği tam bi komedi yedeğin yedeği bile olamaz |
baki kanat adamı değil ki arkadaşlar baki stoper özellikleri olan bir oyuncu sadece sol ayağını kullanıyor diye ondan sol bek yapmaya çalışıyorlar o kadar. Iyi niyetli ama o yerin adamı değil. İbo ya gelince kimler geldi kimlr geçti o hep buradaydı o bizim delimiz |
ben gene kaptan diyorum baki futboluyla bana güven vermıyor sadece bana değil birçok kişiye güven vermıyor ama herkes ıstedıgı gıbı dusunsun son söz jean tigananın |
dün zaten 9 kişi oynadık baki onlardandı bizden değil rakiple tek pas yapıyo.gokhan guleçinde varlığı yokluğu belli değil.bu ikisini bjk de görmeye tahammül edemiyorum .baki niye alındı anlamıyorum yaaa g.birliğinde zaten yedek ti o bizde 11 oynuyo.seyir zevkimi bozuyo bu 2 futbolcu benim ikiside hiçbir anadolu takımında düzenli olarak 11 oynayacak kapasiteleri yok .gerçekten beşiktaşın furbolcusu değil bunlar arkadaşlar belki gokhan guleç konusunda bana çok kızacaksınız ama gerçekler boyle o adam yetenek kısırı biri. |
çok kötüydü baki hakkaten..bilmiyorum çözüm nedir ama bu adam takımda fazlalık gibi geliyor bana..2. adem dursun bu adam.. |
baki cok top kaybı yapıyo cagdaş gıbi bişe buda bence rıcardınyo gelınce uzulmez oraya gecer bacıde yedege |
Herkes Baki'ye somkuregecine biraz da olumlu seylerine baksin. Adam bir hava topu vermedi, kademeye girmeyi aksatmadi ve rakibine bir kere gecit vermedi ve Denizli 0'da kaldiysa Baki'nin de katkisi buyuktur. Su anda elimizde en iyisi o, bu defans cok iyi oturdu, Baki belki cok iyi top kullanamiyor, ama defansi mukemmel. |
Alıntı:
Gokhan g.antep de yedekti bize geldi dogrudan ilk 11 de oynadi! bi kac gol atti herkes ona inandi ama simdi halını goruyoruz,Gokhan bizim yedegimiz bile olamaz!! |
beyler yapmayın allah aşkına yea bu adamın mevkiisi orası değil zorunluluktan dolayı orada oynuo anlamadığım sey tıgana neden oraya mehmet sedefi yerleştirmediği çok iyi işler yapıodu orada mehmet bakiden iyiydi fakat bakıyının yeri orası değil ona göre yorum yapın... |
O kadar iyi bilen arkadaslara 2 soru, bu sorulara cevap verdikten sonra devam ederiz: 1 Dunya en iyi teknik direktoru Mourinho neden stoper ozellikleri olan Gallas'i hem solbek hem sagbekte oynatiyor? 2 Fransa Milli Takiminda ve Lyon'da neden Abidal heb solbek? 3 Oleguer niye Barcelona'da sagbek ve Belletti yedek? |
Alıntı:
Bu taraftar zihniyetiyle devam edersek biz bu takimi da bitiririz. Ulan bizim takimda 11 'perfect' oyuncu olsa zaten 3 sene surunmezdik, su an Sampiyonlar Liginin en buyuk favorisi olurduk. Baki hem karakteriyle, durusuyla, Besiktasa bence cok yakisiyor. Yok Baki pas yapmiyor, Kleberson top calmiyor, Runje gol atmiyor, Toraman rovasata yapmiyor, boyle devam edersek takimda oyuncu kalmaz zaten. Besiktas su an takim halinde savunmasini yapiyor, takim halinde hucuma kalkiyor ve son derece guzel total football oynuyor. |
bu takımda ricardinho gelince ibo da baki de oynayacak forvetten bir kişi çıkıp sadece nobre ilerde yani 4-5-1 taktiğiyle oynuyacak takım böyle olursa süper olur bence |
Alıntı:
|
Alıntı:
Baki'yi elestirenler buna cevap versin o zaman: O kadar iyi bilen arkadaslara 2 soru, bu sorulara cevap verdikten sonra devam ederiz: 1 Dunya en iyi teknik direktoru Mourinho neden stoper ozellikleri olan Gallas'i hem solbek hem sagbekte oynatiyor? 2 Fransa Milli Takiminda ve Lyon'da neden Abidal heb solbek? 3 Oleguer niye Barcelona'da sagbek ve Belletti yedek? |
Alıntı:
aslı bnce baki dün akşam sahanın süperlerinden biriydi bu fikrine katılmıorum saygım sonsuz |
zatebn artik ibo arkaya rico da önüne koycak tigana.. yani baki artik zor forma sansi |
Tamam anlaşıldı Beşiktaş taraftarı sol beklere takıntısı var önce adem , çağdaş şimdide baki ha gayret az kaldı 2 maç sonra bunuda gönderirsiniz.Bu sistemde baki arkada deli ibo önde başka alternatif varmı ki tartışmaya açtınız bu konuyu , dün gördünüz sol kanatın alternatifi hayatında solda oynamamış ali tandoğan . Kimse bakiye süper topçu demiyor defansın heryerinde oynaya bilen kaliteli bir yedek çok iyi bir kesici tek eksiği topu oyuna iyi sokamaması fırsat verilirse onuda zamanla geliştirir ,32 yaşına gelmiş deli ibo daha orta yapmayı bilmiyor , bakinin yaşı daha genç , ham meyveyi dalından koparmayalım sabredelim dalında olgunlaşsın , alt yapısı çok iyi , hocayla aynı dili konuşuyor , aynı zamanda genç ,ligde 3 maç oynadı bariz bir hatası olmadı , tamam bakiye destek vermiyorsunuz hiç olmassa 5 maç kredi verin adam kendini gösterme fırsatı bulsun... |
Baki oyuna top sokmasinda cok basarili olmasada inanilmaz derecede iyi bir kesici ve bunu sadece kendi kanadindan gelen ataklarda degil korner atislarinda firikilerde bariz bir bicimde gosteriyor. Biraz daha zaman arkadaslar... |
valla bence dün baki iyi bir performans segiledi...ve daha da iyiye gidecektir |
bence IBRAHIN AKIN ilk 11 de OYNAMALI |
bence baki iyi futbolcu..ama anlayamadım gitti bu kadar iyi topçu bu kadar hapa yaparmı anlamak mümkün değil ama zamana ihtiyacı var gün geçtikçe süper olacak |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 14:15 . |