![]() |
baki nin artısı(geçenseneki bjk nin ) eksisi olan hava topu problemini gideriyor. dikkat ettim baki serbest vuruşlarda stoper pozisyonuna geçiyor.tabii bu taktiği tigana veriyor(geçen seneki problemi bildiği için) ve bu sene tam tersi biz hava toplarında avantajlı pozisyona geçtik. geçen sene çok iyi oynadığımız maçlarda hep hava topu zaafiyetimizden gol yedik.ve bu özellikle derbi maçlarda oldu.tigana bence üzelmezi kesecek mecburen baki oynayacak.tamam üzülmezi son maçlarda ben de çok beğendim ama artık baki nin önünde rico oynayacak. onun arkasını üzülmez değil baki kapatacak.hem kadro geniş olsun bizim olsun.üzülmez de şampiyonluk için biraz kenarda beklesin. |
kesinlikle baki.ibo defansif anlamda çok yerini kaybediyor.tamam baki çok pas hatası yapıyor ama öncelikle asli görevinde nasıl ona bakmak lazım.bence iyi bir kesici ve ilk toplara müdahaleleri başarılı.rico nun arkasında deli ibrahim yerini çok kaybeder.bu nedenle baki bence en iyi alternatif.. saygılarrr |
Alıntı:
bu yorumuna tamamen katılıyorum..... Ve bunun üstüne daha konuşmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum... |
Alıntı:
|
off denizli maçında deli etti beni ya |
ben bu adamdan umutsuzum.. en fazla iyi bir yedek olur gibime geliyor.. o da olabilirse:) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 13:02 . |