![]() |
işte benim istediğim tarzda bir oyuncu..Eğer ciddi sakatlık problemi yoksa transfer edilebilir.. |
Alırsak güzel olur ama konuşmak için erken bence.4 hafta sonra konuşuruz bunları bol bol. |
istenirse beşiktaş klübünün alamayacağı oyuncu yoktur bütün imkanları kullanılır gereirse ama manicheye abartılacak kadar para verilmeyecektir bu da orta da ernstin yanına süper olur ve acayip iyi bir orta sahamız olur sağ kanat da bulursak iyi gelecek senenin de şampiyonluk bize göz kırpar |
Konu Transfer Bölümüne Kaydırılmıştır.. İyi Forumlar.. |
500 tane delgado yapar... yönetim bu adamı alsın finkide ernstin yanına alsın önlerine manicheyi koysun... 3 yıl şampiyon olsun feneride 3 yıl ust uste orda burada gider yapılsın... ama cilen siyahi bir forvet yırtıcı bir adam lazım... |
Keşke...Bizim de artık bir ''Xavi'' miz olurdu, tam aradığımız bir adam valla, ama Fink'i aldık sayılır artık, Denizli vazgeçse keşke Fink'ten de bu tip bir adamı alabilsek... |
gelll manıche formanı alıcagımmmmm :DD: |
maniche süper gider bzm orta alana |
valla adami bi gorursem 3 gormuyorum o yuzden ne desem bilemicem sakatlanmadan sureli hale getirebilirsek eger manyak iyi gelir bize ama adam habire sakatlaniyor yada baska sorunlari oluyor yoksa tartismasiz iyi oyuncu |
sol Bek'e Maxvell'i alırız Fink Olmazsa Maniche çok işimize yarar |
Türkiye`de Saat: 23:31 . |