![]() |
Son bombamız Beşiktaş'ın yeni bombası İnterli Maxwell... 2010'da sözleşmesi bitecek olan 27 yaşındaki Brezilyalı sol bek son maçlarda yerini Santon'a kaptırdıktan sonra Mourinho ile de arası bozuldu ve ayrılma kararı verdi. Cruzeiro ve Ajax formasını giydikten sonra İnter'e gelen Maxwell bu sezon 25 lig maçında forma giydi... Hollanda'da 2004'te yılın futbolcusu seçilen ve piyasa değeri 13.5 milyon euro olan Sambacı için İtalyan kulübünün 5 milyon euroya kadar ineceği belirtiliyor. Bu rakamı vermeye hazır olan Kartal, Maxwell'e de 3 yıllık sözleşme ve her yıl için 2.6 milyon euro teklif edecek. |
Yine Medya'nın Bize Ugrasması sonucu cıkan bi haber ! İnter'den Bize mi geLicek ? |
gelse keske |
ben daha bomba falan duymak istemiyorum gelen bombaların hepsi elimizde patlıyo |
alsak iyi olur sol kanat problemimizi çözerdi bence.ama tabi gelmesi biraz zor gibi görünüyor. |
Barça istiyo kendisini çok ama çok zor.. |
benim anlamadığım neden hep tanınmış isimlere gidiyoruz..bomba demek iyi transfer demek ünlü topçu demek değil ki..nice sağlam adamlar var yabancı kanallarda maçları izlerken görüyoruz..adı sanı duyulmamış ama oynadığı topun hakkını veren.. |
simdi sampiyonluk ve kupa mcina ve maclara bakalim transfer sezon sonunda yapalim ... |
Eğer 5 milyon €'ya kadar düşerlerse cidden, hiç durmasın bizimkiler, kaçırmasınlar bu adamı...Süper adam yaf, daha ne isteriz valla... |
olsa güzel olur ama çok zor bence bize gelmesi... |
Türkiye`de Saat: 17:18 . |