![]() |
BEŞİKTAŞ - galatasaray (33.Hafta) http://tbn2.google.com/images?q=tbn:...1e.jpg%3Fv%3D0 - http://tbn3.google.com/images?q=tbn:...1239699668.png BEŞİKTAŞ - galatasaray Tarih : 24.05.2009 Pazar Saat : 20:00 Stad : BEŞİKTAŞ İNÖNÜ Not : Maç İle İlgili yorumlarınızı Hakaret&Argo Kullanmadan Yapiniz. |
haydi beşiktasım bu yıl bi derbi kazan ve şampiyon ol bitir şu artık bizler inandık sizlerde inanın |
açıkcası bugün ki gs maçından sonraki yorumlarda Şamp. ligi hedefimizin peşinden koşacağız tarzı ifadeler geçtiği için gs nin bu maça asılacağını düşünüyorum umarım bizde kendi evimizde bu seneki ilk derbimizi alır ve şampiyonluğumuzu ilan ederiz... |
şampiyonluk ilan edilecek... |
Şampiyonluk = Galibiyet |
Zor maç olucaktır..Beraberlik süpriz olmasın..Ama GS şampiyonlar ligi için asılırsa alırız bence maçı.. |
hele sükür kendi evimizde oynicaz cok özlemisim inönüyü. kendi evimizde oynamamiz bir avantaj macida bizim alacamizi düsüniyorum artik karsisnda eski besiktas yok cok kaliteli bir takim olduk galatanin hic bir sansi oldugunu düsünmiyorum süprizler disinda bu maci alacaz |
galatasaray kadar bizde asıLıcaz bu maça..ben inanıyorum bu maçı alacağımıza |
Kazanmamız şart . |
Galibiyet ŞART... |
Arkadaslar, bence bu mac cok stresli gececek bizim acimizdan... Öyle Fener'e karsi oynadigimiz gibi bir futbol beklemiyorum ben acikcasi, 1:0 olsun bizim olsun! Ama GaySe ler bize sampiyonlugu kaptirmamak icin (onlar icin Sivas'in sampiyonlugu daha uygun olur) ve olasi sampiyonlar ligi sansi icin maca asilacaklardir... Insallah Denizli Delgadoyu oynatip sacmalamaz, Delgado oynayinca el freni cekilmis araba gibi oynuyoruz! Hadi Ernst, hadi Holosko, hadi BOBOOO:) Bari son derbiyi kazanalim... Sampiyonluga 180 dakika kaldi, sIkIn disinizi koclarim... En büyük Besiktas!! |
bjk galip gelecek sivas gençlere takılacak we şampiyonluğumuzu ilan edecez... |
Allahın izniyle Gs'yi zorlanmadan yenicez GoLLeR : BoBo (2) Ernst (1) içime doğdu |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yenmemiz ŞART saldır şanlı kartalım saldırda kazanalım yılların hasretini bu sezondan çıkartalım;) |
bu maçı mutlaka almamız lazım yoksa şampiyonluk şarkılarımız yarım kalır |
galatasaray bizim icin engel degildir tek engel bizi göriyorum.. |
arkadaşlar izninizle sizden yardım istiyorum. ben elazığdan bu maça gideceğim ve kesinlikle bilet bulmak istiyorum karaborsaya kalmadan. biletler ne zaman satışa çıkar bi fikriniz varmı? bide %100 elime bilet geçmesi için bana bi öneriniz varmı? şimdiden teşekkür ederim ilginize :) |
kazanacağız en az 2 gol Bobô'dan:D |
Alıntı:
|
Biletin eline geçmesi için de Çarşamba gecesi biletix'in önnüde sabahlaman lazım, %100 ancak öyle olur..:).. |
Valla her mevkide çekişme olacak. Sivok-Baros,Bobo-Emre Aşık,Ernst-Topal,Yusuf-Lincoln...Ben iyi maç bekliyorum,kazanacağımızı düşünüyorum.2-1 yada 3-2 olur gibime geliyor.:) Yani "şampiyonlukta yolda" demek istiyorum.:) |
GaLatasaRay ŞampıyonLaR Ligi Icın OynuoR Biz Hem SampıyonLaR Ligi HemDe SampıyonLuk Icın :p Bu Yuzden %100 aLmaLıyız Bu Macı BeşiktaŞ Krıtık MaçLaRı GeneLde Vermez x) FeneR MacLaRnda GoruLduqu Gibi.. KeSın Bizim Bu Maç. |
teşekkürler dediklerinizi bana bileti alacaklar yapacaklar :D |
Derbinin bilet fiyatları! Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile Galatasaray arasında 24 Mayıs Pazar günü yapılacak derbi maçın bilet fiyatları açıklandı. Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, derbi maçın biletleri Biletix gişelerinden yarın saat 10.00'dan itibaren satışa sunulacak. BJK İnönü Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak dev maçın bilet fiyatları 90 ile 750 TL arasında değişiyor. Derbinin bilet fiyatları şöyle: VIP Üst B-E: 750 TL VIP Üst A-F: 500 TL VIP Alt A-F: 425 TL VIP Alt B-E: 450 TL VIP Alt C-D: 500 TL Numaralı Orta: 425 TL Numaralı Kenar: 375 TL Kapalı Üst: 300 TL Kapalı Alt: 250 TL Yeni Açık: 90 TL Eski Açık: 90 TL Rakip takım: (Eski Açık) 90 TL :mad: biletlerle çok ilgilendim bari paylaşayım dedim :) |
deli ibrahimin gölüyle alcaz bu maçı :) |
Uefa Kupası Final maçının biletlerinden bile pahalı biletlerimiz !!! |
işte ligin finl maçı kazanırsak artık kimse tutamaz bizi |
bu maçla beraber şampiyonluk turu atıcaz inşallah ;) haydi kartalım.... |
Uefa finalinden daha pahalı biletler ama o maçtan daha heyecanlı ya da zevkli bir maç olacağı kesin. xD Zafer için , şampiyonluk için durma SALDIR BEŞİKTAŞ ' ım ! ! ! |
Dk.90 Beşiktaş ceza yayı üzerinden serbest vuruş kullanıyor. Tello topun başında Telloooo,Telloooo ve Goooolllll Beşiktaş 2008-2009 sezonu şampiyonluğunu garantiliyorr:D:D:D Aklıma 100.yıl ve Sergen'in attığı gol geldi:D |
Alıntı:
hehehe :D:D:D :love: |
2003 sezonunda da inönüde ligin bitimine bir hafta kala cimbomu sergen'in golüyle yenerek şampiyonluğu ilan etmiştik. gençler sivas maçından bir sonuç çıkarsa inşallah tarih tekerrür eder diyorum.. şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik geceleri uyumadan sabahlar ettik |
ınonudekı son karsılasmayı sampıyon olarak tamamlayalım. |
Bugün Allahın izniylen şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz, buna sonuna kadar inanıyorum, umarım futbolcular ve hoca da buna en az bizim kadar inanıyordur, inanırlarsa sahada görürüz zaten bunu, sonra da tabelada görürüz...İnanmak yetecektir, inanan topçu çıkar topunu oynar zaten, şanssız olur, gününde olmayabilir tamam ama biz o azmi, o mücadelelerini tribünden görelim yeterki... Yusuf-Holo-Bobo-Tello, hepsi de şanssız olacak değil yaa sonuçta, 2'si oynasa yeter, ama 4'ü oynarsa ezer geçeriz cinconu...Özellikle ben Yusuf'a çok güveniyorum bu maçta, sonra da Holo-Tello ikilisine, Bobo da son vuruşlarda iyi olursa ne ala, umarız istediğimiz her şey gerçekleşir bu maçta, sonra da Sivas maçında...21.45'de de gelsin Şampiyon Beşiktaş sesleri... Skor olarak 3-1 geçiyor benim içimden, Yusuf, Holo, Bobo atabilir golleri... |
bu maçı alacaz başka yolu yok |
Evet dananın kuyruğu kopuyor eğer şu fb maçındaki gibi oynayalım gsyede fark atacağımızı düşünüyorum hayırlısı olsun bizim olsun |
Maç Bizim Şampiyonluk Bizim... |
Alıntı:
yok ya kardesim 90 dk kadar ben kalp krizi geciririm ..... |
Türkiye`de Saat: 23:58 . |