![]() |
Kardeş haklısın... Beşiktaşımızın önünü tıkamak isteyen iftiracı ş.sizler kahrolsun. |
helal sana tigana.ben bu adama başından beri güveniyorum zaten kim tutar seni şahlandır karakartalımı |
hiç kimse bu sene bizim şampiyon olmamızı ENGELLEYEMEZZZ |
alışkanlık olmuş medyada beşiktaşımızı sonlara atmak,en güzel cevabı onlara sahada vereceğiz,biz güzel oynadıkça,puanlar geldikçe,avrupada başarılı sonuçlarala, kim büyükmüş onlara göstereceğiz, zaten şu an avrupa sıralamasında gayse ve eziklerin birhayli önündeyiz |
şampiyon olmamız engellenemez bunu ne basın nede hakemler nede ezikler engelleyecek |
Vallaha Beşiktaş ve medya deyince benim aklıma Kazım Kanat ve Adnan Aybaba geliyor.Bu ikisi zerre kadar futboldan anlamadıkları gibi ne yazık ki izlenme oranı yüksek iki futbol tartışma programında yıllardır Beşiktaş yorumcusu olarak Beşiktaş'ımızı yaptıkları aptalca yorumlarla rezil ediyorlar Hele son zamanlarda iş iyice çığrından çıktı.Kazım GS'li Ahmet Çakar'ın ,Adnan'da FB'li Ziya Şengül'ün resmen taşşak oğlanı oldular.Beşiktaş yönetimi acilen bu iki kanalın yöneticilerine baskı uygulayıp bu herifleri kovdurtmalılar.Bakın ben Sinan Engin'i pek sevmem ama ağzı iyi laf yapıyor ve yorumculuk yaptığı programda ne Fener'lilere ne de Cimbom'lulara nefes aldırmıyor.(Gerçi Ali Şen'in yanında yelkenleri suya indiriyor ama olsun o kadar kusur kadı kızındada olur)Yani sözün özü iyi konuşma yeteneği olmayan ve futboldan anlamayan yorumculara Beşiktaş'ı konuşmak kesinlikle yasaklanmalı.Aptal insanların kulübümüzün karizmasına zarar vermelerini engellemeliyiz. |
Alıntı:
|
telegoldeki adnan aybaba beni çıldırtıyor yaa ve inatla adamı orda oturtmaya devam ediyorlar,reyting yapsın diye galiba,çünkü ordaki diğer yorumcuları sinirlendirip kavga çıkartıyor sürekli:)anelkanın müslümanlığından bahsedilirken,adnan aybaba peki sünnet olmuşmu diye sordu yaa:) |
Bizim taraftar olarak yapmamız gereken takımımıza sahıp cıkıp basında bızım yonetimimiz ve oyuncularımızın agzından duymadıgımız asılsız haberlere inanmamak ve takıma destek olmak...Böylece klubumuz uzun suredir hasret oldugu şampiyonluga ulaşabilirr Siyahh - Beyazz |
beşiktaşımızın kötülüğü için medya da türlü olaylar dönüo lütfen kimsenin oyununa gelmeyelim.. |
Türkiye`de Saat: 17:41 . |