![]() |
Beşiktaş'da Alex'in peşinde Sezon sonunda F.Bahçe'den gönderilecekler arasında adı geçen Alex için G.Saray'dan sonra Beşiktaş da pusuya yattı. Başkan Yıldırım Demirören'in, kurmaylarına "Alex'in durumunu yakından takip edelim. Eğer Fenerbahçe Alex ile yolları ayırırsa herkesten önce biz devreye girelim" talimatı verdiği öğrenildi. Başkan Demirören, Fenerbahçe'den gelen Nobre gibi, Alex'in de Beşiktaş'a çok çabuk uyum sağlayacağına ve takımın başarısına büyük katkıda bulunacağına inanıyor.(kaynak:Fotomaç) |
zaten böyle bir haber bekliyorduk.ne zaman ezik febe linin biri boşa düşse hemen adi medya bize yakıştırıyor. |
bu adamı alırlarsa isyan çıkar o yüzden almazlar almasınlarda |
ya bir susun allah askina |
Hadi Oradan Ne Alexi.. |
nihayet beklediğimiz haber de çıktı...ama ben beklerim böyle bir şey demirören'den, umarım akıllanmıştır da bir gece yarısı operasyonu daha görmez bu gözler:) |
Alıntı:
|
Alex iyi oyuncu olabilir ama ben onu takımda görmek istemiyorum. Nereye giderse gitsin. Madem alınacak daha iyi bi on numara alınsın. Eziklerin elinden çıkardığı adamlar değil. |
sizde her haberi buraya tasimayin yahu :D böyle asparagas haberlere biktim artik...türk medyanin artik b... cikti...!:D |
Ne Alexi . Delgado yu tercih ederim ... |
Türkiye`de Saat: 15:19 . |