![]() |
Beşiktaş'da Alex'in peşinde Sezon sonunda F.Bahçe'den gönderilecekler arasında adı geçen Alex için G.Saray'dan sonra Beşiktaş da pusuya yattı. Başkan Yıldırım Demirören'in, kurmaylarına "Alex'in durumunu yakından takip edelim. Eğer Fenerbahçe Alex ile yolları ayırırsa herkesten önce biz devreye girelim" talimatı verdiği öğrenildi. Başkan Demirören, Fenerbahçe'den gelen Nobre gibi, Alex'in de Beşiktaş'a çok çabuk uyum sağlayacağına ve takımın başarısına büyük katkıda bulunacağına inanıyor.(kaynak:Fotomaç) |
zaten böyle bir haber bekliyorduk.ne zaman ezik febe linin biri boşa düşse hemen adi medya bize yakıştırıyor. |
bu adamı alırlarsa isyan çıkar o yüzden almazlar almasınlarda |
ya bir susun allah askina |
Hadi Oradan Ne Alexi.. |
nihayet beklediğimiz haber de çıktı...ama ben beklerim böyle bir şey demirören'den, umarım akıllanmıştır da bir gece yarısı operasyonu daha görmez bu gözler:) |
Alıntı:
|
Alex iyi oyuncu olabilir ama ben onu takımda görmek istemiyorum. Nereye giderse gitsin. Madem alınacak daha iyi bi on numara alınsın. Eziklerin elinden çıkardığı adamlar değil. |
sizde her haberi buraya tasimayin yahu :D böyle asparagas haberlere biktim artik...türk medyanin artik b... cikti...!:D |
Ne Alexi . Delgado yu tercih ederim ... |
alexi alırlarsa kimse kombine almaz bence yani kendi adıma hayatta kombine falan almam |
ALEX KIM YA:d DIGER ALDIKLARIMIZI GORDUK ( NOBRE HARIC ) AMA O DA IMZA KONUSUNDA SIKINTI YASATTI...... |
yok ya ne gereği var istemem fboşlardan oyuncu |
allah korusun |
bu alex beşiktaşta bi cacık olmaz ve yönetim almayı dahi düşünmez alex bitti artık |
Zaten dün FB başkanı Aziz Yıldırım NTV'de Deivid,Carlos ve Alex ile anlaştık dedi. Beşiktaş'a gelme ihtimali yok... |
bu haberin doğru olduğuna inanmıyorum febeden yada geseden futbolcu almamalıyız!! |
ya bırakın bu işleri öyle bişey olursa çok pis isyan çıkar!.... |
zuhahah habere bak elin malımnı biz mi alcaz kosmaz etmez .......... |
kapıdki köpek bile olamazlar eğer bu yönetim bu alexi kendimi feda edip saygıdeğer demiröreni vuradabilirim vurmayadabiilirim garantisi yok |
yalanin babasi |
yok artık..basın aştı iyice yaa..! |
Yok biz almayalım alanada mani olmayalım |
sezon başından beri bu haberi bekliyordum:D:D Herlade haftaya josico ve maldonado da yazılır:D |
alexin yanına tümeride alalım bari tam olsun |
Alex Beşiktaş'a Gelirse Türkiye Ayaklanır. |
Komikmiş hea... |
valla demirören bu yapmaz denileni yaparsa şaşırmam açıkcası... |
alex bize gelse gelse TÜRKİYE KUPASINI GÖRMEYE GELİR hehuhehe :D |
Alıntı:
Alıntı:
Ben de haberin doğru olduğunu düşünmüyorum amaaaaaa.........??? |
10 numara devri bitmiştir , hatta Delgadoyu elden nasıl çıkarırız ona bakalım biz. |
iyi bir alextense ölü delgado terchmdır artık fb den oyuncu ıstemıyoruz baskannn!!! |
alex geleceğine hiç bişi yapmayan delgado kalsın daha iyi |
ya bu şu işi bitmeye yakın adamları almakdan ne anlıyor, alexin ne faydası olmuş bu sene takımına da bize olacak, ben bu habere inanmıyorum |
alex i de istemem delgadoyu da istemem,lincolnü de istemem okkadarrr, inanmıyorumda ,inanamıyorum da |
ne alex ne delgado nede lincoln bunlar türkiyenin topcuları değil kendi liglerinde orta sıralarda oynayan takımların topcuları...gitsinler memleketlerinde oynasınlar...alexi eger bırakın almayı istiyorlarsa yazıklar olsun... |
:D:D:D Komik Haber ajansı |
yalan haberdir ben inanmiyorum |
bu adamıda basın her sene beşiktaşa transfer ediyor mal basın |
alex her sene bize gelir..lugano her sene juveye gider..saviola her sene galatasaraya gelir..bu işler böyle gider.. BEST OF KOLPA'S :D |
Türkiye`de Saat: 04:53 . |