![]() |
ŞAMPİYONN BEŞİKTAŞIMMMMMMM Nerede Şampiyonluk Bölümüüüüüüüüüüüüü Sayın Yöneticilerrrrrrrrrrr Şampiyon Beşiktaşım Ne İstersen İste Benden ... |
şampion beşiktaş seni seviyorum beşiktaş.şampion beşiktaş kara kartalım benim biricik sevgilim söyle senden başka kimim var benim seninle ağlarım seninle gülerim söyle senden başka kimim var benim.lalalalalalalalalalalalalallaalala ŞAMPİON BEŞİKTAŞ |
İnancın zaferi!!!! İlk yarı bitiminde 6. sırada. Lider Sivasspor'un 6 puan gerisinde bir Beşiktaş. Lig bitiminde o Sivasspor en yakın rakibin ve 5 puan gerinde. Renklilere 10 puan fark atmışsın. Ha Ankaraspor ne oldu diyenler olmuştur: Tam olarak 30 puan gerinde duruyor. Yusuf ve Ernst'i alanlardan Allah razı olsun. Ben onlar kadar inanmadım, Allah inanlardan razı olsun http://www.odtumezunlari.gen.tr/phpB...icon_smile.gif İlk yarı bitimi: 17. hafta puan durumu: 1 Sivasspor 37 2 Trabzonspor 35 3 Galatasaray 33 4 Ankaraspor 33 5 Fenerbahçe 33 6 BEŞİKTAŞ 31 Ligin bitimi: 34. hafta puan durumu: 1 BEŞİKTAŞ 71 2 Sivasspor 66 3 Trabzonspor 65 4 Fenerbahçe 61 5 Galatasaray 61 6 Bursaspor 58 |
Türkiye`de Saat: 10:22 . |