![]() |
bobo yuvadan uçtu... Beşiktaş, Süper Lig'de şampiyon olmanın mutluluğunu yaşarken Brezilyalı golcüsü Bobo'yu Olimpiyakos'a kaptırdı... Beşiktaşlı Bobo'nun Olimpiyakos ile anlaştığı kesinleşti. Olimpiyakos, Turkcell Süper Lig'in tamamlanmasıyla birlikte kısa süre içerisinde bu transferi resmen açıklayacak... Goal.com'un haberine göre; Beşiktaşlı Bobo artık Olimpiyakos'ta forma giyecek. 2006 yılından bu yana Beşiktaş'ta forma giyen Brezilyalı golcünün, geçtiğiniz günlerde Yunan kulübüyle kesin olarak el sıkıştığı; ancak transferin açıklanması için Turkcell Süper Lig'in tamamlanmasının beklendiği öğrenildi. Bobo'nun menajerinin, Olimpiyakos Genel Menajeri Giannis Chrisikopoulos ile yaptığı görüşmelerin ardından bu transfer konusunda Yunan kulübüyle anlaşmaya vardığı ifade ediliyor. Transferin Beşiktaş'a ne kadar bonservis geliri getireceği ise şimdilik bilinmiyor. 2006-2007 sezonu öncesinde Beşiktaş'a transfer edilen 24 yaşındaki Bobo, siyah beyazlı takımın formasını giydiği 142 karşılaşmada 65 gol buldu. |
Çok üzüldüm |
hayırlı olsun bence bobo içinde bi<im içinde bu daha doğru. biz daha iyi forvetlerle oynamalıyız. |
bu haberin doğruluğu nedir bilinmez amabeşiktaş boboya bobo da beşiktaşa çok şey kazandırdığı bi gerçek |
yaşı daha genç..beşiktaş'a çok emeği geçti..çok şey kattı beşiktaş'a..ama gitmek isteyeni durduramazsınız..yol vermek gerekir..gitsin biraz dışarda oynasın..gün ola geri gelir...hayırlı olsun gittiyse.. |
bu habere inanmak istemiyorum..Bobo bizi biz boboyu çok seviyoruz daha şampiyonlar liginde yapacak çok işi var bobonun... |
Bobo Bırakılırmı , iLginc. |
BoBo nun Olimpiyakosta ne işi var anlayabilmiş değilim. Kesin bir haber olduğunu sanmıyorum. Sanmak isemiyorum. |
sözleşmeli ftbolcu nasıl kaptırılıyor anlamama yadımcı olurmusunuz? |
olympiakoslular %100 emin transferden bitti gözüyle bakıyorlar. işin ilginç yanı 3 milyon euroya bitirmiş olarak bakıyorlar. umarım bu olympiakoslularda da fenerli kafası vardır da hayal görüyorlardır. Bobo giderse minimum 10 milyon euro trink paraya gitmelidir. Sonra yunanistandan eplye geçerken kafamızı taşlara vururuz. |
besiktas gibi bir buyugu birakip ta oralara gitmez sanmiyorum, yalan haber. |
Ben inanmiyorum! 4 milyon euroya kaptiracak kadar salak degil yönetim! Bobo kalacaktir... |
Hiç paradan falan bahsetmemişler, eğer 7'den aşağıya bi paraya gitmişse yazık, gerçekten yazık bizim yönetime... |
hani 10 milyon eurodan aşağı inmem diyoduya yönetim dha sonrasında 6 milyon euro davası çıktı sonraıs ne oldu ne gitti anlamıyom bu şampiyonluk dönemimizde en üzücü haberi aldım hayırlısıyla.. |
yaw kesin haber mi bu? veya bu da yalan olabilirmi? gitdiyse en az 7-8mio€ gitsin barim |
herhalde olympiakoslular ilk defa transsfer yapmıyorlardır bu kadar eminlik hayra alamet değil. kaldı ki bobo bu sene 34 golümüze doğrudan katkı yapmış bir oyuncu (gol+asist) ne yani onun yarısı kadar katkı yapmış Holoskoyla Nobreyi de 2-3 milyona verecek miyiz teklif gelirse? |
kaynak nedir_? erken başladı basın transferlere. |
bobunun bonservisi bizde bonservisini biz vermedikden sonra istedigi kadar aldik desinler bonservisine 30 milyon versinler alsinlar boboyu |
inanmak istemiyorum şimdilik |
böle bişey inş olmaz ya |
ulan boboyu inatla yollayacazya ona yaniyorum dunyanin golunu atmis bir forvetimizi yollayip yarisi kadar gol atamayan bir forveti takimda tuttukya helal olsun bizim yonetime bu yuzden 6 7 yilda bikere sampiyon oluyoruz zaten yaziklar olsun satanada gitsin diye bagiranada |
kaynak?? |
nere gidiyo yha inanmak gelmiyo içimden |
banada pek inandirici gelmedi heralde bu cocuk sampionlugu kutlamadan transfer ile konulari görüsmeye basladi?bana ´hiiic inandirici gelmedi hem kendi deilmiydi beni kovmadan bu takimdan gitmem diyen.. |
bu haber sadece milliyet gazetesinde vardı ben başka hiç biyerde okumadın doğru olma olasılığı tartışılır |
aslında bende inanmadım sadece bu haberi paylaşmak istedim:D |
Bonservisi en az 7-8 milyon euro olması gerek. Aşagı vermezler vermesinler de . Haber inandırıcı gelmedi zaten. |
doğru olduğuna inanmıyorum inşallah doğru değildir yoksa çok büyük bir hata yapmış olurlar.. |
bobonun morali cok bozukdu macdan sonra, bence gidecgine üzülüyodu, bobo giderse 8mio€ ya olympiakosa gidecek, o paraya bi star alabiliriz |
arkadaslar inanmayi besiktasin keyfini bozmak icin yalan haber uyduruyorlar sevinmeye devam eziklere olum :D |
bobo yu satan bizden değildir... |
Alıntı:
|
asparagas haber bobo suz bi şampiyonlar ligi olmaz |
Oraya giderse yanlış yapar BOBÔ... ve gitmemeli de zaten... |
rahatlayın biraz arkadaşlar yunanlılarla konuşuyordum youtube'da nedr bu gazınız (kaç tane vidyo yapmışlar) diye, "fanatik gazetesi yazmış kesin haber ayda mı yaşıyorsun" diyorlar :) |
İnşallah doğru değildir ... |
Bobo gitmemelidir. Bende bu habere inanmak istemiyorum |
iyi bi paraya gitmesine razı olunmalı sadece yoksa bobonun daha beşiktaşa katacağı ço şey var ;) |
Arkadaslar ben Yunanistan'da yasiyorum burda cikan haberlerde Bobo'nun menajeri Juan Figer'in Olimpiakosla 3 mil. Euro karsiliginda anlastigi ve oyuncunun 50% bonservisini aldigi sekilde. Ins. Bobo'nun yerine daha iyi bi forvet aliriz. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 18:10 . |