![]() |
ulan boboyu inatla yollayacazya ona yaniyorum dunyanin golunu atmis bir forvetimizi yollayip yarisi kadar gol atamayan bir forveti takimda tuttukya helal olsun bizim yonetime bu yuzden 6 7 yilda bikere sampiyon oluyoruz zaten yaziklar olsun satanada gitsin diye bagiranada |
kaynak?? |
nere gidiyo yha inanmak gelmiyo içimden |
banada pek inandirici gelmedi heralde bu cocuk sampionlugu kutlamadan transfer ile konulari görüsmeye basladi?bana ´hiiic inandirici gelmedi hem kendi deilmiydi beni kovmadan bu takimdan gitmem diyen.. |
bu haber sadece milliyet gazetesinde vardı ben başka hiç biyerde okumadın doğru olma olasılığı tartışılır |
aslında bende inanmadım sadece bu haberi paylaşmak istedim:D |
Bonservisi en az 7-8 milyon euro olması gerek. Aşagı vermezler vermesinler de . Haber inandırıcı gelmedi zaten. |
doğru olduğuna inanmıyorum inşallah doğru değildir yoksa çok büyük bir hata yapmış olurlar.. |
bobonun morali cok bozukdu macdan sonra, bence gidecgine üzülüyodu, bobo giderse 8mio€ ya olympiakosa gidecek, o paraya bi star alabiliriz |
arkadaslar inanmayi besiktasin keyfini bozmak icin yalan haber uyduruyorlar sevinmeye devam eziklere olum :D |
Türkiye`de Saat: 11:33 . |