![]() |
Juninho serbest.. Arkadaslar , gecen hafta Lyon , Juninhoyu serbest biraktigini acikladi. 34 yasinda olmasina ragmen ben bizde cok basarili olabilecegini dusunuyorum. Bonservisi olmayan boyle bir futbolcu kolay bulunmaz. Ne dersiniz? |
30-31 yaş üstü yabancı almaya karşıyım. Bonservisi yok diye 34 yaşındaki adamı alıp en az 36 yaşına kadar oynatıcakmıyız. |
takım gittikce yaşlanır ve son alıcısı oluruz |
yaa burak alsan nolcak amcayı |
ülkesine dönmesi icin serbest birakdiklarini biliyorum hem yasi cok ilerlemis bizde is yaparmi yapar ama bugünü degil yarinide düsünmek lazim |
Bjk huzur evi değil . |
juninho burada televolelere magazin proğramlarına malzeme olur beşiktaşa bu saatten sonra malzemeci bile olamaz yanlışsam söyleyin beşiktaşa aç adam lazım başarıyla doymuş adam gerekli değil yada alacaksan yürekli adam alacaksın fabian ernts gibi.. |
bence çok gereksiz bir tarnsfer olur.zaten takımda yaşlı adam çok.bu yaşından sonra zaten juninho brezilya ligine dönecektir yüksek ihtimalle. |
bende yaslı yabancıya karsıyım ama adamın her sene en az 10 frikik golü var türkiyedeki kalecilerin durumuda belli + prestij iyi düsünülmeli |
gerek yok |
Türkiye`de Saat: 02:32 . |