![]() |
kuranyi gibi adamı nasıl beğenmiyorsunuz arkadaşlar bende sizi anlayamıyorum ne sanıyorusunz bizi manu felan mı kimi alacaktık tevez felan diyip güldürüyorsunuz tevez real madride gitmedi bize mi gelecek :D |
Alıntı:
hava hakimiyeti olan bir forvet ama 1gol atmak icin en az 5sans gerekiyor kacirdigi golleri görünce eyvah dersin..bakma sezonda 11gol attigina schalke cok position üreten bir takim kuranyi gecmisde genc yasinda oynadigi performansla kurtariyor ve öylede gidiyor iste ben sahsen bizim takimda kesinlikle görmek istemem |
Alıntı:
|
Alıntı:
tercübesi vardir orasini inkar etmem ama hadi tamam tercübe oyuncu alalim ronaldodan daha tercübeli adami buluruz biz onu alalim ozaman sisko haliyle kuranyiye on basar |
Alıntı:
|
Alıntı:
kuranyi ben takip ettigim icin diyorum bize yaramaz bizim taraftari bizim milleti bildigim icin konusiyorum kuranyi cok akil almaz sanslar kaciriyor teknik olarak hava hakimiyeti olarak iyi ama firsatci degil ve bu piyasada daha iyi forvet futbolcularida vardir hem kuranyi bizim icin pahalidir |
Alıntı:
|
amaaan bu medyaya göre daha kimler gelecek bakalım.hergün yeni biri. |
bjk tv de duymadan ve görmeden inanmam kolpa habere benziyoo |
bu herif gelirse iyi is yapdik diyenler futboldan anlamiyor baylar bayanlar, alman ligine bakin yeter, herifin atti degil atamadi golleri, milli takimda yapmis oldu terbiyesizli vs vs herif her 5 macta cosuyor, büyük takimlara karsi hic birsey yapabildimi? ahi gecmis vahi kalmis birisi... insallah gelmez... |
Türkiye`de Saat: 12:12 . |