![]() |
Kaptan Samet Beşiktaş'a doğru Denizli ile görüşmesinde istediği cevabı alamayan yönetim Beşiktaş'ın efsanevi kaptanı Samet Aybaba ile temasa geçti. Samet Aybaba'nın bu işe çok sıcak baktığı, ve tek hayalinin Beşiktaş'ı çalıştırmak olduğu... Beşiktaş yönetiminin "Evet" demesi durumunda göreve seve seve başlayacağı gelen haberler arasında... Kaynak:Kartalhaber.com |
arkadaslar böyle bir hbr var ama konuyu açarken uzuldum.şok oldum inşallah yalan bir hbrdir... |
bu haber bugün heryerde çıkmış ama inş doğru değildir.eğer doğruysa mustafa hocayı gitmemesi için ikna etmeleri lazım. |
bunun söz konusu olması bile skandaldır beşiktaş bazı şeyleri çoktan aştı artık karizması bilgisi ve yaptırımı kuvetli hocalarla çalışır samet hocanın bilgisi olabilir ama diğer secenekler malisefeksik olmayacak şey bunlar |
KOOOOOOLPA |
1 gün haberlere bakmadık basın neler yapmış, durun 2 gün şampiyonluğumuza sevinelim ya... |
inş yalandır |
Samet.A büyük kaptandi ama o bize hoca olarak hic biryere tasiymaz..! ve artik sikti böyle kolpa haberler..Umarim yarin aciklanir M.Denizli kalicagni..!:rolleyes: |
Mustafa Denizli birakip giderse bence ayip eder ama hadi gitti diyelim bence yabanci bir hoca gelmeli!! |
Samet mi ? iLginc iLginc Haberler Cikarmaya Basladilar. . |
Türkiye`de Saat: 08:39 . |