![]() |
Kaptan Samet Beşiktaş'a doğru Denizli ile görüşmesinde istediği cevabı alamayan yönetim Beşiktaş'ın efsanevi kaptanı Samet Aybaba ile temasa geçti. Samet Aybaba'nın bu işe çok sıcak baktığı, ve tek hayalinin Beşiktaş'ı çalıştırmak olduğu... Beşiktaş yönetiminin "Evet" demesi durumunda göreve seve seve başlayacağı gelen haberler arasında... Kaynak:Kartalhaber.com |
arkadaslar böyle bir hbr var ama konuyu açarken uzuldum.şok oldum inşallah yalan bir hbrdir... |
bu haber bugün heryerde çıkmış ama inş doğru değildir.eğer doğruysa mustafa hocayı gitmemesi için ikna etmeleri lazım. |
bunun söz konusu olması bile skandaldır beşiktaş bazı şeyleri çoktan aştı artık karizması bilgisi ve yaptırımı kuvetli hocalarla çalışır samet hocanın bilgisi olabilir ama diğer secenekler malisefeksik olmayacak şey bunlar |
KOOOOOOLPA |
1 gün haberlere bakmadık basın neler yapmış, durun 2 gün şampiyonluğumuza sevinelim ya... |
inş yalandır |
Samet.A büyük kaptandi ama o bize hoca olarak hic biryere tasiymaz..! ve artik sikti böyle kolpa haberler..Umarim yarin aciklanir M.Denizli kalicagni..!:rolleyes: |
Mustafa Denizli birakip giderse bence ayip eder ama hadi gitti diyelim bence yabanci bir hoca gelmeli!! |
Samet mi ? iLginc iLginc Haberler Cikarmaya Basladilar. . |
Haber basın mensubu arkadaşların hayal gücü. |
mustafa denizli nereye gidiyor yaa şampiyonlar ligine direkt katılan takımın hocası nasıl gider bu nasıl kolpa basındır |
arkadasım tmm kolpa basın diyoruzda biride cıkıp resmi acıklama yapmıyor...bugün bütün programları izledim hepsi aynı şeyi sölüyor...beşiktaşa en yakın isimler bile şupheli konuşuyorlar var bişiler ama 3-4 gune belli olur |
yaaa bu haber doğru olamaz ihtimal bile wermyorm... |
basın saçmalama sabrımızı taşırma ! |
Samet gelirse beşiktaşın vay haline |
Denizli bir yere gitmez |
yalan haberin babalarindan bu samet mi puhahahahah sabah sabah güldürdünüz beni yaw |
Mustafa hoca nın gitmesi beni çok üzer ve yersiz zamansız olur ancak illaki gitmek te ısrar ederse mustafa hocam o zaman samet hocaya hayır demem zira senelerdir samet hoca Beşiktaşa hoca olmak için çabalıyor çok istiyor . |
samet aylar once besiktasa atmadigi laf kalmadi simdi bi besiktasimiza gelecek gelmesin daha fazlasi da bu haber yalan |
Alıntı:
ne laf attı samet hoca söylermisin birde samet hoca senin askerlik arkadaşın mı ismi ile hitab ediyorsun . |
Alıntı:
aylar once yanilmiyorsam bursaspor takiminda teknik direktorluk yaparken besiktas laf atmis baskan icin o orda baskan oldukca ben o kulube gitmem ve bir suru diger laflar soyledi tamini hatirlamiyorum ama besiktas icin dogru sozler kunlanmadigini cok eminim ayrica asker arkadasim falan da degil besiktasa kaptanlik yapmis olabilir benden buyuk de olabilir ama besiktas saygisi kalmamis bir adama da benden de saygi beklemesin benim gorusum katilan da olabilir katilmayanlar da |
saçma sapan haberler çıkıyor basının hayal gücüne cidden şaşıyorum açıkçası |
Alıntı:
Bak arkadaşım takım bu sene her ankara deplasmanında Gençlerbirliği tesislerinde çalıştı her türlü komfor verildi orada takımı kim davet etti ağırladı orada samet hoca yıllardır çabalıyor Beşiktaş ın başına geçmek için biraz insaflı olun hepimizden çok emeği var takıma ve sen bu adama bilip bilmeden Beşiktaş a saygısı kalmadı diyorsun ayıptır kardeşim kulaktan dolma laflarla medya nın uydurmaları ile sadece samet hoca değil hiç kimseye saldırmayın , yakışmaz . |
Alıntı:
tmm bi gelsin sonra kimin nesi oldugunu goruruz ins ben yanilirim ins ama bece besiktasta antrenorluk yapamaz yapmasini yapar da basarili olamaz bu da beni gorusum ;) |
herşeyimiz tam bir samet aybaba eksikti :D:D |
yok Adnan Aybaba gelecek:D |
Alıntı:
|
habere bak yhaa moral bozmak ıcın herseyı yapıo bu medya |
yöneitmden yalanlama gelmediğine göre bi durum var belliki. ben mustafa denizlinin ikna edileceğine eminim ama isteksiz ise hiç boşa başlamasın |
Alıntı:
|
her zamanki aynı haberler.beşiktaş da ne zaman bir teknik adam sorunu olsa ilk isim samet aybaba.ama hiçbir zaman da gelemez nedense. |
alt yapıya önem verir yeni oyuncular keşfeder delikanlı dürüst ahlaklı bi adama benziyo bu bjk taraftarı ile samet hoca arasında ne sorun var anlamıs degilim bende gelmesini cok isterim .. |
Yapmayın ya Samet aybaba ile şampiyonlar ligi düşünemiyorum..........:(:( |
Alıntı:
|
harbiden medya iyice asti kendini asparagasda sinir tanimiyorlar artik |
mustafa ulan ! |
Çüş...Ne denir başka? |
yok canım sende yalandır mutlaka |
Samet kim yaw? :) Yok Yılmaz Vural..:) Sırf Beşiktaşlı diye Samet Aybaba gibi birini takımın başına getirmezler herhal..:) Denizli kalacaktır..Herkes rahat olsn.. |
Türkiye`de Saat: 15:54 . |