![]() |
Kara Kartal işi bitirdi Şampiyonluk sevincinin ardından hemen transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, CSKA Moskova forması giyen genç yetenek Caner´in işini bitirdi. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...3FAN1CANER.jpg Geçtiğimiz sezonun devre arasında Caner’le anlaşmaya varan Siyah-Beyazlılar, devreye Trabzonspor’un girmesiyle sıkıntı yaşasa da pürüzleri ortadan kaldırmayı başardı. Zico’nun çalıştırdığı CSKA’ya 2007’de Manisa’dan giden Caner, henüz 20 yaşında. Takımıyla 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç yıldızın bonservis bedeli 4 milyon Dolar civarında. Zico, normalde ileri dönük orta saha oyuncusu olan Caner’i son maçlarda sol bek olarak oynatıyor. Kaynak:Fanatik |
caner hem genç hemde yetenekli alıp 5 yıllık imza attırsak süper olur |
çok beğendiğim bir oyuncu fm de ibrahim üzülmez futbolu bırakınca yerine almıştım :D |
inşallah dogrudur bu haber dcem ama her transfer döneminde çıkıyo bu haber o yüzden imza atmadan inanmam... |
insallah caneri alırız |
Insaalah aliriz. Guzel bir transfer olur gercekten. |
Hayırlı oLsun Kartal Caner.. |
Alıntı:
iste simdi buna katiliyom bir de pahali gelmesin yeter ;) |
yaa inşallah alınır yaa çok fazla istiyorum bu oyuncuyu dün bir orta yaptı ne yapıcaklarını şaşırdılar :) çokta seviyorum inşallah alırlar |
hadi bakalım :) |
iyi olur :) |
inş. doğru haberdir cok süper bi transfer olur bizim için.. |
alınırsa cok faydalı olur |
bu tür yerli adamlara yönelmeliyiz kadroda kaliteli yerli oyuncu sayısı mutlaka artırılmalı.sezer öztürk-ismail k.-mehmet t.-murat c. vs |
Caner alınırasa süper olur |
alınırsa bizim için hayırlısı olur ama basın inanmamızı engelliyor hiç güvenmiyorum |
genclere yönelmemiz iyidir heleki yerli oyunculara canerde rusya macerasinda önemli tercübeyle gelecekdir alinmasina karsi degilim |
evet işte bu avrupadaki türkleri toplayalım iskeleti yabancılar değil türkler oluştursun...bune takımın alayı yabancı |
valla uzun zamandir yrumlarimda herzaman yazdigim bir oyuncu tek kelimeyle mukemmel transfer olur bizim icin |
yetenekli hızlı ve ii orta yapabiliyor sanırım delinin sol kanat tahtı sallanıyor inş. gelir |
Bu sefer alınsın şu adam.. |
Caner bitti gibi Şampiyonluk sevincinin ardından hemen transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaşımız, CSKA Moskova forması giyen genç yetenek Caner´in işini bitirdi. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Caner'le anlaşmaya varan Siyah-Beyazlılar, devreye Trabzonspor'un girmesiyle sıkıntı yaşasa da pürüzleri ortadan kaldırmayı başardı. Zico'nun çalıştırdığı CSKA'ya 2007'de Manisa'dan giden Caner, henüz 20 yaşında. Takımıyla 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç yıldızın bonservis bedeli 4 milyon Dolar civarında. Zico, normalde ileri dönük orta saha oyuncusu olan Caner'i son maçlarda sol bek olarak oynatıyor. |
konu daha önce açılmıştı |
başlıklarda görmeyince açtım, yeni farkettim nasl silebilirm? |
moderatörlerimiz ilgilenecektir |
güzel haber inşallah doğrudur |
Alıntı:
|
Alırska iyi olur.Erken yaşına göre,baya bir tecrübe yaşadı.Şamp.Ligi,Rusya'da şampiyonluklar... Fakat insan kaynağı görünce inanmak istemiyor.Adam akıllı bir tane spor gazetesi yok ki.Nerde Marca,As,La Gazzetta Della sport.:) |
imzayi görelim |
süper transfer olur ;) |
çok iyi olur |
Türk olması en büyük avantajı.Sol kanadı avrupalı birine emanet etmemiş oluruz.Diğer mevkilere bakmış oluruz eğer caner gelirse.Beşiktaşta top oynayabilecek 4-5 türk ten bi tanesi bence... |
güzel olur ama imzayı görmeden inanmam |
Her transfer sezonunda gündemimize gelir, biz de hiç alamayız...Umarım bu sefer alırız Caner'i, çünkü öyle bir oyuncuya çok ihtiyacımız var... |
kendisi fenerbahçeli olduğunu ısrarla açıklamış bir futbolcudur. mesela ben fenerbahçeden gelecek oyuncuya sırf fenerden geliyor diye uyuz olmam, hatta rüştü gibiyse sevinirim bile. ama alakasız bir takımda oynayıp da her röportajda ben fenerliyim diyen adama gıcık olurum :) |
Alıntı:
Ben mi yanlış hatırlıyorum yaw? |
Transfer Bölümüne Kaydırılmıştır. İyi Forumlar. |
Ben de BJK sempatisi olduğunu hatırlıyorum..Bi röportajında söylemişti.. |
Bu transfer 99% tamam |
hadi hayırlısı :) |
Türkiye`de Saat: 06:13 . |