![]() |
tanımıyorum erhan güveni ama iş bittiyse eğer burdan kötü konuşmanın bir anlamı yok,kim derdi ki Ekrem Dağ sezon sonunda böyle bir performans sergileyecek ve takımın değişilmezi olacak,zaman vermek lazım.Mustafa Hoca istediyse vardır bir bildiği,yönetimin kendi başına böyle bir transfer yapacak hali yok |
Alıntı:
|
Aydın'ı severdim, ama Denizli'ye karşı büyük yanlışlar yaptı, Denizli'de onu fazla tutmadı zaten, böyle bir şeyi bekliyordum yani...Umarım hayırlısı olmuştur, Erhan'ı tanımıyorum, zaten kulübe için alınmış bir oyuncu, yedeğin yedeği durumunda hatta, Tuna gibi olacaktır büyük ihtimal, forma şansı bulamadan gidecektir...Yine de hayırlısı diyelim biz... |
hayırlısı olsun |
Kimse Erhan Güvene burun kıvırmasın arkadaşlar 34 maçın 33 ünde oynamış,üstelik bizle bağları tamamen kopmuş olan aydınla birebir takas.zaten kadro derinlği açısından alınmış oyuncu |
Aydin Besiktas formasi altinda niye göremedik Aydin ile ilgili birsey bilen varsa lütfen yazsin bizlerde bilelim Kas yapim derken göz cikartiyoruz 19 Yasinda ---27 Yasinda Aydin satan Besiktasin gelecegini satmistir Ben Aydin verilmesine kesinlikle karsiyim Aydini verende Futboldan ya anlamiyor veya garezi var Hatasi varsa bilelim |
yaşlıymış ben genç zannetim. |
Aydın yaklaşık 3 senedir burdadır.Gerektiğinde şanslar verilmiştir.Beşiktaşa ve mustafa denizliye karşı gelmek en büyük yanlıştır.Gitmesi yerindedir.Hiç te fark yapmaz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Abi Aydinin hatasi ögrenelim senelerdir begenilmeyen Adam ilan edildi. Bence kiralansa daha iyi olur Futbolcu dedigin oynayarak gelisir Temmeni verilmezki be abi. Kiralanmak daha yararlidir |
Türkiye`de Saat: 23:00 . |