![]() |
Hakan Arıkanı Kayseri istiyor Saido ile sözleşme yenileyen kayserispor, gençlerbirliğinden Hakan aslantaşı kadrosuna katan ve Bu sezon yeni bir kaleci arayan kayserispor önceliği beşiktaşın kalecisi hakan Arıkana verecek. Sonuç alınamaması durumunda ise galatasarayın kalecisi Aykut erçetine yönelecek. Ligtv |
bizden oyuncu falan alamazsınız Yaptığınız çirkefliği unutmayacağız |
|
Hurma'yı koysunlar kaleye... |
hakanmı ulan size yağmurlu havada su yok |
utanmadan sıkılmadan bizden oyuncu istiyorlar..sanki sütten çıkmış ak kaşıklar.. |
ne münasebet..!! |
bide onlara ferilecek daha güzel şeyler var isterlerse onu vere biliriz |
Mehmet Topuz transferinde takasta kullanılabilir.. Ama Hakan'ı severim.. Karizması ve yeteneği ile bence formayı hak ediyor.. Biraz şans lazım o kadar.. |
Kayseriye bundan sonra günahımızı vermeyiz. Aziz başkanlarıyla konuşsunlar o ayarlar birşeyler. |
belki topuz transferinde kullanırlar...ama kayseriye futbolcu verilmesini istemem... |
Bursa'dan sonra Kayseri maclari da süper gececek gibi artik:D Eeee, ne ekersen onu bicersin! Ligde size döseyelim de, dünyanin kac bucak oldugunu görün!! Mehmet Topuz aliyor topu, kaleyi karsidan görür görmez, mükemmel bir suuuuuuuuuuuttt ve goooollllll, Besiktas durumu 4:0 yapiyoooorr!! Mehmet kendisinin 2. takiminin 4. golüne imzasini atiyor:D:D Demedi demeyin:) |
hurma var yermisin? :D azize onlara volkanı versin ne de olsa daum istemiyormuş... :D :D |
Versinler 3 milyon € + Mehmet Topuz'u, biz de verelim Hakan Arıkan'ı.... Bu işler böyle. Cin olmadan adam çarpanlara, futbolu pastırma ticaretiyle karıştıranlara az bile... |
Bi hareket çekerdim şimdi Hurma'ya ama neyse... |
Alıntı:
mehmet koysun topuzu 4-5 kere |
Hadi ordan kayseri bizden ancak baba yı alır. |
Bu lig için fazla şerefliyiz! |
Hangi yüzle ? |
kayseri kaleye hurma yı koysun,bizden bu saatten sonra günah bile alamazlar |
utanmada yok muss beaa |
Yönetim Kayseriye bir tane oyuncu satma Parayi veren düdügü calar de bunlar parayi sever 10 Milyon Avro dan ac ve inme asagi |
hakanda bizim mehmette bizim alırsınız fener gibi boboyu:D |
Ben olsam veririm Hakanı,alırım Mehmet'i ve Bastırırım parayı Volkan'ı alırım..kim ne derse desin Volkan Avrupanın en iyi 10 kalecisinden biri...Fenere müthiş bir yıkım olur.. |
m.berkin soyledıgıne gore başkan kayseriye cok kızdı bu is yaş |
volkanı alsınlar bonservisini de biz alırız ama dikkat etsinler |
kayseri ile yapılacak ticaretimiz yok |
Kayseri bizden ancak 'Bobo' yu alır..Siz gidin Volkan babacan ı alın Karaktersizler.. |
hiç mi gurur yk uLan |
Hiç mi gurur yok :( |
komik lan bunlar :D |
tavsşan volcan paklar sizi YÜZSÜZLER daha dün başkanınız beşiktaş borcunu ödesin diyordu size PASCALIN TUTTUĞUNU veririz |
güLdürmeyin bizi :D |
bu ne yüzsüzlük ya |
yaptıklarınızı unutmadık hawanızı alırsınız ancak! |
sanmıyorum.Kulübümüz vermez bence |
ver mehmeti çirkeflik yapmadan üstüne de para ver al hakanı hurma beyinliler |
topuzu ver hakanı al :) |
nah alırlar |
bir şartla :D |
Türkiye`de Saat: 16:07 . |