![]() |
son bomba büyük ihtimal Kevin Kuranyi arkadaşlar benim arkadaşımın babasının arkadaşı yönetimde ve ondan aldığım bilgiye göre Kevin Kuranyi'yle Beşiktaşımız ön protokol imzaladı transferi açıklamak içinde Mehmet Topuz karışıklığının bitmesini bekliyorlar.. |
Ne diyosun yaw..Süper olur.. |
inş.. ya bu harbiden iyi olur:D |
ne kuranyisi ya insallah gelmez |
Topuz giderse ona üzülürken böyle bir bomba unutturur herseyi |
bomba mı? kuranyi mi bomba. |
hayırlsı olsun ama o kadarda bomda degıl hani boma dedıgın tevezdır arkadas |
Yaw Kuranyi yi beğenmiyorsunuz..Bu Takım Kuranyi gibi kaç santrafor gördü? Kimi alacaz arkadaşlar uçuyorsunuz..Kuranyiden daha iyisini nasıl alacağız??Bonservislerden haberiniz yok mu??Oyuncuların istedikleri paralardan haberiniz yok mu?? Yapmayın biraz gerçekçi olun.. |
Alıntı:
|
iyide arkadasım takım iki kupa kaldırmış kasanın doldugunu soyluyo kuranyı gelmesın denmıyo ama son bomba dıye kuranyıyı cıkrırsan yorumda boyle olur adamlar deco dan başlıyo nerelere uzanıyo bızde tek tabanca mısalı yok kuranyı yon nene sampıyonlar lıgıne dırek katılıcak bı takımız kesenın azını sonuna kadar acıp gerekırse borca batıp bu rıske gıreceksın paranın kaynagı şampıyonlar lıgınde tesaduf galıbıyet pesinde koşan takım olmayalım |
kuranyinin topçuluğuna kimse bişey diyemezde çok antipatik geliyo bana tabi bana antipatik gelmesi beşiktaşa gelmesine engel değil.ben sadece adama bu yönden soğuk bakıyorum. |
Kimi alalım o zaman sen söyle ? Deco kaç yaşına gelmiş , kariyeri büyük bir düşüşte ayrıca orda rijkaard'ın büyük etkisi olur.. |
Alıntı:
kalitesine birsey demem ama bir gol atmak icin cok gol kaciriyor öyle |
bütün golcüler gol kaçırır..hepsini atacak hali yok ya..bu adam hersene almanyada 15 golün altına düşmez..Ayrıca Kuranyinin bonservisi 10 mil.euro civarıdır, futbolcuya da 2.7 - 3.2 euro arası bişey verirsin paşa paşa gelir..Şampiyon ligi oyanacağız boru değil ki.. |
Forvette mükemmel olur |
inşallah yalan haberdir bize daha kaliteli forvet lazım. |
haber doğruysa güzel olur |
ne kuranyisi ya biz anca babangidayı alırız......... |
galiba topuz transferinde yaşanacak bi terslik için açıklamıolar helal olsun başkana kuranyiii kuranyiiii kevin kuranyiiiiiii :D |
ya ne kuranyisi be her sene süper yıldız alcaz alcaz diyolar sonra gidip dandik adamlar alıyolar insanı soğutuyolar ya böyle bi transfer yapıp m.topuzuda alamzlarsa istifa etsin !!!!!! aşkımız renklere!! |
iyi bir oyuncu.İnş. gelir |
Kuranyi gelirse çok mutlu olurum şahsen.. Anlaşıldıysada duyurulmamasında fayda var. Hem Mehmet meselesi çözülsün. Hem gidecek yabancılarla resmen yollar ayrılsın. Bizim de kafamız rahatlasın. Üzerine bu haber muhteşem olur. İnşallah doğrudur. |
inş. gelir son anda bi pürüz yasanmaz inş. |
vagner love gelse daha mutlu olurdum ama kuranyi de fena değil elimizdekilerden iyi hiç değilse |
kuranyi iyi hoş da bunlardan önce kanatlarımızı bi sağlama alsaydık diyorum, her yaz transfer döneminde çıkan haberler hep santrfor pozisyonuna oluyor, anlamak güç, önümüzdeki sezon solda yine üzülmez ilk tercih, olmazsa ekrem dağ'ı da orada oynatırız, sağda da ekrem dağ var(nasıl adamsa her yerde o var), yine olmazsa toraman var diye kendimizi kandırmayalım da... |
Alıntı:
|
Kurayni'yi sevmem ama golcülüğüne lafım yok, gelirse yararlı olur, onun yararlı olabilmesi için de takımdaki diğer elemanların da iyi olması lazım tabii, sağdan soldan iyi ortalar gelmesi lazım ki bu adam gol şow yapsın, yoksa 2. Carew olur bu da, yazık olur...Bide Kurayni'ye burun kıvıracak durumda değiliz biz..:).. |
Kuranyi almanyanin en top oyuncularin biri :D Milli takimdan atildi tam rezil birisi. Petric bundan kat kat iyi, veya Guerrero. |
Bizim Halil Altıntop daha iyi ondan.. |
Millet Gunjohnsenlerle, Poulsenlerle, Saviolalarla uğraşadursun, biz Kuranyi'yi alalım... Sonra da Şmp. Ligi başarısı, tekrar lig şampiyonluğu... Rüya olur bu söyleyeyim.. |
bomba transferi yapmadan önce kontejanı acsınlar inanmıyorum bunların alacagı yıne saatli bombadır lig başlayınca patlar |
borsaya düşmeden inanmak zor |
Alıntı:
Kuranyi'yi beğenmeyene Veysel Cihan müstehak arkadaşlar kusurabakmayın. |
hahaha bravo. xabi alonso ve sennayla uğraştılar josicoyla maldonbado gelldi. adriano, etoo dediler güiza ve burak yılmazla yetindiler :D yabancı haklarını da sivasın stoperine kullandıolar lugano gibi kasap da olsa belli bir kariyeri ve reputasyonu olan futbolcuyu kaçırıp. ben de kuranyinin hastası değilim ama bizdekilerden iyi olmasa bile rakiplerdeki forvetlerden iyidir. |
Alıntı:
|
önce kimler gidecek onu bi öğrenelim yaa.. |
Alıntı:
Anlatamazsın kardeşim transfer yapmayı fm de ki gibi kolay sanan bu futbol prof larına anlatamazsın . keşke gelse kuranyi bobo dan daha kaliteli daha yetenekli olduğu ap açık ortada . |
Önce bunu belirtiyim Kuranyi bomba momba oyuncu felan degil..:D AMA iyi bir ouncudur ve iyi bir takim oyuncudur.. Tabiki millet artik Bomba transfer bekliyor ve kac gündür tevez kanoute bilmem kim konusuluyor :D Sorum simdi Mehmet.T olmaza Kuranyi aciklacaklar hic sanmiyorum cünkü önce bi yabanci göndermeliyiz oda Bobodur galiba...Simdi M.T. olmaza ve Kuranyi aciklarsalar bütün taraftarlar yikili onu söyliyim hic kimse dayanamz :D:D... Ama artik bakariz nekadar dogru bu haber/duyum.. |
Alıntı:
|
keçiörengücünden Alperen Sipahi yi almayalım |
Türkiye`de Saat: 20:48 . |