![]() |
bomba transferi yapmadan önce kontejanı acsınlar inanmıyorum bunların alacagı yıne saatli bombadır lig başlayınca patlar |
borsaya düşmeden inanmak zor |
Alıntı:
Kuranyi'yi beğenmeyene Veysel Cihan müstehak arkadaşlar kusurabakmayın. |
hahaha bravo. xabi alonso ve sennayla uğraştılar josicoyla maldonbado gelldi. adriano, etoo dediler güiza ve burak yılmazla yetindiler :D yabancı haklarını da sivasın stoperine kullandıolar lugano gibi kasap da olsa belli bir kariyeri ve reputasyonu olan futbolcuyu kaçırıp. ben de kuranyinin hastası değilim ama bizdekilerden iyi olmasa bile rakiplerdeki forvetlerden iyidir. |
Alıntı:
|
önce kimler gidecek onu bi öğrenelim yaa.. |
Alıntı:
Anlatamazsın kardeşim transfer yapmayı fm de ki gibi kolay sanan bu futbol prof larına anlatamazsın . keşke gelse kuranyi bobo dan daha kaliteli daha yetenekli olduğu ap açık ortada . |
Önce bunu belirtiyim Kuranyi bomba momba oyuncu felan degil..:D AMA iyi bir ouncudur ve iyi bir takim oyuncudur.. Tabiki millet artik Bomba transfer bekliyor ve kac gündür tevez kanoute bilmem kim konusuluyor :D Sorum simdi Mehmet.T olmaza Kuranyi aciklacaklar hic sanmiyorum cünkü önce bi yabanci göndermeliyiz oda Bobodur galiba...Simdi M.T. olmaza ve Kuranyi aciklarsalar bütün taraftarlar yikili onu söyliyim hic kimse dayanamz :D:D... Ama artik bakariz nekadar dogru bu haber/duyum.. |
Alıntı:
|
keçiörengücünden Alperen Sipahi yi almayalım |
Türkiye`de Saat: 23:33 . |