![]() |
gökhan inleri alsak nasıl olur? gökhan gıbı ıyı bır futbolcuyu hemde turk statusunde bır futbolcuyu nıye almıyoruz udineseden ıkı oyuncu alırken bu turk sporcuyu nasıl oluyorda gormuyor yonetıcıler hayrettt |
muthıs olurr fınk ernst topuz ınler alsana orta saha forvetede holosko tevezzz |
Gökhan süper olur yaa...Hatta Gökhan'ın alınmasını Topuz'dan daha çok isterim, ama iyi para isterler ona, en az bi 8 milyon € isterler bence...Keşke alabilsek böyle bir oyuncuyu ortasahımza... |
iyi güzel oyuncu.Gelmesini isterim |
gökhan mükemmel olur ama onu enson arsenal istiyodu bide euro 2008'de 'kısa vadede türkiye'de futbol oynamak istemiyorum' demişti... ben olsam bende aynı şeyi düşünürdüm |
beşiktaş zamanında beğenmemiş belki şimdide beğenmezler |
8 e verseler havada kapsınlar mükemmel bi oyuncu bide oyuncunun juventus arsenal gibi talipleri olduğu söyleniyo zor cok zor ama düşünsenize topuz,,,inler,,,ernst ortasahasını bu arada eren derdiyokun leverkusene transferinede üzüldüm 6 milyon gibi bi paraya gitti biraz cabalasak leverkusen yerine bize gelebilirdi uzun ,teknik , hızlı ve 21 yaşında |
hayret, nasıl düşünmüyorlar hakikaten dimi, bonservisi 10 milyon euro olmasaydı düşünürlerdi gbime geliyor benim de sanki... |
muhteşem olur... |
yani bence mehmet topuza verilecek 7-8 m eu yerine bu adama 10 verilir. fink e de gerek yoktu. ne güzel olurdu yahu orta sahamız. niye düşünmüyorlar. unut topuzu al inleri. |
Türkiye`de Saat: 08:06 . |