![]() |
Kartal transferde büyük oynuyor:Bastian Schweinsteiger Şampiyonlar Ligi’nde başarı hedefleyen Beşiktaş’ın, Bayern Münihli kanat oyuncusu Bastian Schweinsteiger ve Bayer Leverkusen’in forvetinde görev yapan Patrick Helmes ile ilgilendiği öğrenildi Beşiktaş, yabancı transferinde Alman ekolünü devam ettirmek istiyor. Şampiyonlar Ligi’nde önümüzdeki sezon gruptan çıkmanın hesaplarını yapan siyah-beyazlıların, Bayern Münihli Schweinsteiger ile Bayern Leverkusen’in forveti Helmes’i takibe aldığı öğrenildi. Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin yönetime verdiği raporda iyi bir kanat oyuncusu istemesi nedeniyle kulübün Bastian Schweinsteiger’ı listesine aldığı bildirildi. 16 milyon euroya Alman kulübüne giden bu oyuncunun geçtiğimiz sezon sürekli yedek kalması nedeniyle Beşiktaş’ın Bayern Münih kulübüyle temasa geçeceği vurgulandı. Alman futbolcunun fazla forma şansı bulamaması nedeniyle bonservisinde hatırı sayılır bir miktarda indirime gidilmesi bekleniyor. Siyah - beyazlı yönetimin, Werder Bremenli Almeida’nın bonservisinde indirime gitmeye çalıştıkları, bu oyuncuya alternatif olarak Bayer Leverkusen’in golcüsü Patrick Helmes ile Arjantin ekiplerinden Lanus’da forma giyen Jose Sand’ı da listesine aldığı bildirildi. Milliyet |
Yok artık, bunlar dozunu kaçırmış olayın... |
Şaka mı bu?? Farz edelim aldık Schweinsteiger'i, neremize takıcaz? Kimin yerine oynayacak... Kanat oyuncusuna para vermek yerine orta sahanın göbeğine çok kaliteli bir oyun kurucu alsak daha iyi değil mi? Bu arada bu haberde atlanmaması gereken en önemli nokta J.Sand. Lanus'lu süper bir forvet. Bu adamın gelmesi için aynı anda hem Bobo'yu hem de Holosko'yu harcayabilirim. Cidden sezileri çok kuvvetli bir "golcü". Forvet demiyorum. Tam anlamıyla bir golcü. |
teveze inanırım ama buna yok artık |
Schweinsteiger sevdiğim futbolculardan bir tanesi ama kimin yerine alıcaz ve bizden önce kim bilir hangi kulüpler devrededir |
Alıntı:
|
holosko ile sag kanat süper olur |
Alıntı:
|
zaten elimizde tello,holosko,bobo,delgado,sivok,zapo,fink,ernst var önce bunlardan oyuncu gönderelim sonra oyuncu alırsın bu medya heralde yabancı sınırlamasını unutuyor :D |
Turkiye nin en iyi kanat oyuncusu olacakdir |
bazı arkadaşlar kimin yerine oynatıcaz demiş:D:D böyle bişeyi başarabilirsek herkesin yerine oynar tek derdimiz o olsun |
bu adam gelsin gerekise rüştünün yerinde de oynatırız yer açarız ona ben çok istiyorum bu adamı söylentisi bile mutlu etti beni ama her yıl olduğu gibi kimler konuşşulcak kimler alıncak görecez :( |
:D:D:D hey Allah ım Ya |
böyle oyunculari demiören getiremez |
Mansimov getirir insallah demirören'den sonra mansimov gelir |
Alıntı:
|
hey Allahım yaa:Dyok mu artıran:D |
var mı baska oyuncu kaldımı almadıımz :D:D |
yalandr yaa |
ahh ahh keşke alınabilse ama çok zor bir transfer ama böyle haberler çoğaldı hoşuma gidiyor :D bu arada kimin yerine oynatıcaz kanat oyuncusu fln demiş bazı arkadaşlar ama sen bu adamı delgadonun bölgesinede koysan önliberoyada koysan kanatada koysan en iyi şekilde oynar merak etmeyin hele bir gelsinde :) |
gelmez ya ballon haber daha gecen sene juventus istiyodu adam gitmedi bize mi gelir:) |
walla moralim bozulmaya başladı, topuz büyük olasılıkla gtti fink alındı tamam belki wasatın üstünde futbolcudur ama bu adamlarla şamp ligi olmaz tever, love, santa cruz, schweinsteiger böle adamları nası alcaz hala düşünyorm. sonunda yne diatta hihuain seriç gibi adamlar alınmasından korkuyorum.açıkçası karamsarlık başladı bende. |
tabi tabi, önce schweinsteiger'ı alalım, sonra da ribery için nabız yoklayalım, görürsem söylerim... |
love teves saha bu herif vay efendim hepsi yalan belli ki biz yine alırız bi higuin sırf kardeşi iyi die :) |
yuh be sallamanında bu kadarı bastianın ne işi var türkiyede ...bunların yaptıgı habercilik mi şimdi? |
bos bir haber bence foruma gelmesi bile yersiz olmus |
sallayın belki tutar:D:D |
schweinsteiger almanyanin en abartilmis futbolcusudur iyidir tamam ama abartmamak lazim |
YUH!... |
kalitesi tartışılmaz balon haber olmasında |
bu hbr dogruysa eger ki dogru olsun ıstıyorum mukemmel bır transfer olur |
yavas yerler yaş :D |
birincisi: schweinsteiger 16 milyona filan gelmedi Bayerne! Adam kendi altyapilarindan cikti bi kere... gelmesi de tevez gibi imkansiza yakin bence! ikincisi: helmes arkadaslariyla top oynarken dizindeki capraz baglari kopmus, yani en az 7-8 ay yok sahalarda, bu sakatlik olmasa da gelmezdi, cünkü kendini alman liginde gösterip Ingiltere Premier Ligine gitmekmis hedefi, bir röportajda söylemisti... Yani anliycaniz, tamamen sallama bir haber bu:D |
eger bu adamı istiyorlarsa gercekten alsınlar 50 tane mehmet topuz eder... EYYYY BAŞKAN REZİL ETTİN BİZİ REZİL NE ADAMSIN YAA BİTİREMİCEĞİN İŞE NİYE KALKIŞIYOSUN NİYE SÖZ VERİP BİZİ UMUTLANDIRIYORSUN... saat kaç oldu halen daha uyuyamadım,bir verdigin sozude tut ne olursun allah askına bizleri üzme artık... bu sene denizlide olmasa şampiyonluk hayal olurdu... sen gidip beşiktaşımızın cocugu dediğin nihatı bile alamıyorsun yana döne transfer yapıpta mehmet topuzu unutturmaya calışıyosun dahada cok batıyosun... |
şu anda ciddi manada başkandan yönetimden soğudum ayıp yaa... benim için tevez bile bu başarısızlığı affettiremez zira büyük adamlar büyük konuşmaz... nihat ve topuzdan en az birini çok istemiştim :( umarım çağlar birinci gibi ismail köybaşı gibi sezer gibi genç türklerde de maraza çıkarmaz birileri...yabancı konusunda da ümitsizim artık şampiyonlar liginde gruptan çıkabilecek bi kadromuz olmayacak :( |
tevez gelirse kiralık gelicek inanılır tabi ama bunu bonservisiyle almak imkansız. |
yalan haberr |
Tarimizde yapmişmıyız böyle transfer bizz,yapacağmıza inanan varmı?Bir de ilk transferimiz fink olmuşken... Bu kadar da sallamayın artık... |
Alıntı:
Zaten hep senin gibi düşünmüşler.ellerindeki parayla her sene 10 adam almıslar bu zamana kadar gelmişiz.Ya arkadaşlar neden karamsarsınız bu kadar anlamıyorum.Bu iş parayla ve vitrinle dönüyor.Parayı verdikten sonra alırsın + bide Şampiyonlar liginde oynuyorsun bir futbolcu daha ne ister ? bu sadece bastian için değil her yabancı iyi oyuncu için geçerli.Lütfen diyorum.Siz bu kadar karamsar olursanız yönetim bi bok yapmaz.Türkiyede bile rezil olacak oyuncular alırlar diaatta+higuain+gordon vs gibi.Taraftarlarımız bir olmalı ki kulube yıldız oyuncu aldırmalıyız.Avrupada ki cogu takımın fan larında böyle durumlar oluyor biz neden aldırmayalım ? Siz sadece Türkiye süper ligini düşünüp avrupayı düşünmezseniz ne başkan nede yönetim hiç bir şeyi düşünmez... |
Mürekkep kurumadan asla.... |
Türkiye`de Saat: 10:45 . |