![]() |
Sercan Süprizi http://www.fotomac.com.tr/2009/06/17...E81B1EF69x.jpg Kartal, F.Bahçe'nin listesindeki genç yıldızı transfer ederek Topuz'un rövanşını alacak. Uzun süre uğraşmasına rağmen Kayserisporlu Mehmet Topuz'u ezeli rakiplerine kaptıran siyah-beyazlılar, F.Bahçe'nin ısrarla istediği isimlerin başında gelen Sercan Yıldırım için devreye girdi. Sarı-lacivertliler, Sercan için Bursaspor'a 4 milyon euro + 2 futbolcu teklif etmişti. Yönetim, Topuz'un rövanşını almak için harekete geçti. Kenan Öner'in http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dyürüttüğü operasyonda Bursa önce Aydın'dan doğan 1 milyon dolarlık borcu istedi, ayrıca 10 milyon euro talep etti. Beşiktaş ise Zapo + genç futbolcu Necip ve 4 milyon euro önerdi. Pazarlıklar sürüyor. |
10 milyon Euro'ya ne futbolcular var püfff |
necipi eğer gönderirseniz size yazıklar olsun derim açık söliyim ben o çocuğu biraz büyüsünde takımda göreyim diye bekliyorum adamı vermeyi düşünüyorlar gerçi bu haber yalandır böylede saçmalık olmaz heralde zapo + para teklifi makul ama çok para bobo ya biz bu kadar istemiyorum bu ne böle |
kolpa haber.10 milyon euro ya ne satıyosunuz. |
10 milyon kesınlıkle doru olamaz olmasında ne adamlar var 10 mılyona dalga gecıyolar |
zapoyu ismail ve murat için antepe verelim sercan için kutuluş ve para verilsin |
10 milyon mu? Şaka mı bu? Gülermisin ağlarmısın?:D:D |
Hiç böyle şeylere gerek yok, çok iyi bir yabancı alırsın olur biter...Ağızları açık bakarlar öyle... |
geLse biLe Neyapabilecek ki |
sercan 10 milyon euro etmez.yalan haber bence. |
sercanın gelmesini isterim ama o kadar para yok ve azize toplama kampı yapıyor |
Batuhan'dan iyi mi bu adam şimdi? Bunun bi sezonda attığını Batu yarım sezonda attı yaw.. Gereksiz bir transfer olur..Fener'e misilleme olsun diye böyle adamlara para dökülmemeli.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
10 milyon ? :D:D:D ayrıca Necip gönderilmemeli..! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
10 yetmez 20 verecektik biz |
3 en fazla 4 milyon bu adam daha fazla etmez geldiğinde bize maddi açıdan ne kazandırıcak ki .. transfer yapıosan verdiğin parayı bi şekilde geri kazandırıcak mümkünse kar ettiricek ve sportif başarıya katkıda bulunması kesin olan adamlar almalısın .. sercan geldikten sonra bize kaç para kazandırır bunu düşünmek lazım .. yüksek miktarda para + oyuncu vermek nerden çıkıyo. verirsin sercana 3-4 milyon zapoyu da antepli ismail ve muratla kafa kafaya takasta kullanırsın en fazla 1 milyon verirsin üstüne o kadarda boş adam deil zapo.. şaşırmış bunlar :D |
5 milyon + zapo verilsin. hem zapoyu elden çıkarırız |
Alıntı:
Bobo giderse; Sercana verilecek onca parayla Avrupa'dan üst düzey bir forvet alırız.. Benim demek istediğim; forvet hattımızda 1 tane genç bir yıldız adayı var..2sine okadar para vermek mantıklı değil..Sercan'ın gelip bizde ya da Fener'de fiyasko çıkmayacağı ne malum.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bobo > Sercan bence. Ayrıca sercan kesinlikle 10 milyonluk bir oyuncu değil.Haketmiyor |
Batuhan varken çok ama çok gereksiz... Eğer ihtiyaç varsa elimizde Sercan dan kat kat üstün olan Batugol var... Son derece gereksiz.. Kim alırsa Sercan'ı hayrını görsün ama biz almayalım... |
bende istemiyorum sercanı açıkçası hele bu paraya hiç istemiyorum |
10 az olur be hacı:D daha neler |
Alıntı:
|
sercan alınabilir Türk ve bizim istediğimiz yerde oynayabiliyor holosko ve sercan açıkta bobo ortada süper olur vallah |
söylemeyi unuttum,sercan kazara beşiktaşlıyım falan derse bilinki önümüzdeki sezon fenerde:D |
sercan fena oyuncu değil fizik gücü ve son vuruşlarını biraz geliştirirse cok iyi olur ama 5 milyon falan cok para takımda ilk 11 oynayamaz su an yedeğede bu para yazık heleki s.kurtuluş ve necip ismi geciyo kesinlikle verilmemeli emre toraman,can,ali kuçik olabilir ama |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
dün gece haberlerinde gs resmi teklif götürmüş sercana işler çok karışık .daha doğru düzgün bir futbolcu alamadık |
Dün resmi açıklama geldi kulüpten resmi açıklama: kulübümüz sercanla ilgilenmemektir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
az önce trt de haberlerde sercan için 7 milyon euro artı futbolcu teklifi yaptığımızı söyledi ne derece doğrudur bilemicem. |
ilk 11i forvetlerle kurucaz heralde,bobo,holosko,nobre,batuhan,nihat... + sercan mı? hem de bu fiyata |
batuhan ın takasta kullanılması gibi bi durum düşünülüyorsa hani belki böyle telafi ettik denebilir tabii bu sadece teori çok zor olcak bişey batuhan bırakılmamalı |
Türkiye`de Saat: 06:29 . |