![]() |
ve tevez geldi! Beşiktaş’tan büyük atak. Arjantinli’nin bonservisini elinde bulunduran menajerlik şirketinin bir yetkilisi dün İstanbul’a geldi. Yıldız oyuncu Kartal’a çok yakın Manchester United’la yollarını ayıran Tevez’de sürpriz gelişme. Arjantin’nin bonservisini elinde bulunduran MSI Foot menajerlik şirketinin temsilcisi dün İstanbul’a geldi. Beşiktaş’ın daveti ile İstanbul’a gelen yetikiliyle siyah- beyazlı yöneticiler Boğaz’da bir restaurantta yemek yedi. Tevez konusunu görüşen iki taraf para konusunda ufak pürüzlere takıldı Tevez'i bir yıllığına kiralamak isteyen Beşiktaş, oyuncu için yıllık 5.5 milyon euroluk teklifini yineledi. Şirket yetkilisi ise Arjantinli’yi Perimier Lig ekipleri başta olmak üzere birçok takımın istediğini ve miktarı biraz daha yükseltilmesini istedi. Fakat siyah-beyazlılar bu miktarın üstüne çıkamayacaklarını belirtti. Gelişmeler bu şekilde yaşanırken İngiliz yetkili Tevez ile görüştükten sonra 2 gün içinde cevap vereceğini belirtti kaynak fotospor |
Yalandan kim ölmüş? |
Kaynak : Fotospor Güvenebilirmiyiz acaba . |
Alıntı:
Fotosporu bazen mizah dergisi niyetine alıyorum:D:D Gerçektende çok komik:D:D |
hayırlısı diyelim diyecem ama kaynak fotospor . |
man city veya chelseaye gidiyor tevez |
insanın inanası qeLmior.. |
ya manu dan ayrıldıda bize gelene kadar m.cıty var orda. adam para saçmak için yer arıyor |
Alıntı:
|
İnanmak isterdim ama hiç inanasım gelmiyor |
bence fotospor spor sektörünü bırakıp mizah a yönelmeli. |
nereye geliyomuş ya yalandır:D kaynağa dikkat : fotospor |
Alıntı:
|
Bu sabah RadioSporda Barış Ertül size bir tüyo vereyim dedi:Gazetelerde verilen haberlerin altında muhabirin ad soyadı yazmıyorsa yada spor servisi yazıyorsa inanmayın büyük ölçüde gerçek değildir tiraj için yapılmıştır dedi....zaten biz isim soyisim yazsada dikkat ediyoruz(ismail air) :) Yinede bu camidan birisinin (Barış Ertül)söylediğini dikkate almak gerekebilir |
kaynak fotospor olmasaydı inanabilirdim hatta kaynağı görmeyene kadar inandım ama kaynak fotospor olunca..:D:D:D |
yalan... |
İLK DEFA İNANMAK İSTİYORUM :D |
Boş hayaller peşinde koşmayın artık. |
ucmus bunlar keske dogru olsa ...... |
doğru bir haber olmadıgı kesin alamayız abi bu adamı çok pahalı bence forvete degil sağ açık ve sol açıga adam almamız lazım ve tabiki delgadonon yerine iyi bir adam almamız lazım |
Bırakın bu işleri. |
Tevezin manegeri türkiyeye geliyor ve sadece fotospor biliyor ayrıca üzerinden 10 saat geçmesine rağmen diğer medya organlarına düşmemesi çok ilginç...fotospor iyi iş çıkarmış :D |
la bi git la:Dfotospormuş peeeh:D daha bunların bi haberinede oturup düşünüp bişey yazmadım hep saçmalık hep saçmalık:D |
dilin kemigi yok sallayin anasini satayim :D:D |
Alıntı:
|
inanmayı çok istiorum :D:d |
tevez man city ile anlaşmak üzere hadi geçmiş olsun |
Alıntı:
Tevez man.city e imza atsa bile bizim medya yine geliyor der:D |
fotospor diince15-20kere düşünüp sonra gülüyoorum:D |
Foto SPor :) |
tevez başka takıma imza atamaz arkadaşlar ön sözleşme yapıldı bile menejeri ile bizzat konuştum:stupido2::embarassed::embarassed::embaras sed:(şu haberi burda görmediğim gün çok mutlu olcam) |
ulan sanki harbiden olacak byle bir transfer ama 1 yil yararlanacagimiz bir futbolcuya 5.5 milyon vermek nerdeyse delilik hele bide verim alamazsak harbi kazik olacak ama forma ve reklam gelirlerinden cikaracagimizi dusunuyorum teveze verilen parayi belki begenirse kalmaya devam eder besiktasta |
eğer gerçekten doğruysa süper bnce parasını her türlü çıkartır kar bile yaptırır :D |
kaynak fotospor :D:D |
Fıkralar bölümüne taşıyalım bu fotosporun haberlerini ya :D :D |
inanasım gelmiyor gerçekten =D |
bütün basın traş forza beşiktaş ... |
manchester city işin içindeyken real madridin bile işi zor olablilr :D |
Alıntı:
|
ya bırakın ya fotospor ya:D |
Türkiye`de Saat: 11:07 . |