![]() |
evet tayfurun jübilesinde demet ne kadar beşiktaşlı olduğunu göstermişti,beşiktaşın her organizasyonuna 5 kuruş istemeden gelirim demişti,gerçi demet akalın sadece yazları hit şarkı çıkarıyor,seneye inşallah:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gülşen beşiktaşliydi, erol köseyle beraberken gsli oldu, gülşen tekrar bjkli oldu |
Alıntı:
|
evet çok magazinsel bir topic oldu:) |
müslüm gürses isterim ben :D olmadı muse hadi oda olmadı mustafa sandal olabilir :D |
beşiktaşlılar sölesinn |
Alıntı:
|
Alıntı:
aşıqım ona ben ahanata fotosu :D http://www.kanald.com.tr/muzik/img/w...se/small/2.jpg |
duman üyeleri beşiktaşlı degil bildiğim kadarıyla ama onlardan BU AKŞAM çalsa butun millet gaza gelir. |
metallica'nın THE UNFORGIVEN'ı tam bize göre, müthiş bir şarkı... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaslar ebru destan ve barış akarsuda beşiktaşlı unutmayınnn |
yaaa kim beşiktaşlıysa onun şarkısı çalınacak diye bişy yok ki,discoya müzik dinlemeye mi gidiyoruz,bizi coştursun yeter |
eveeeeeeeeeeet mükemmel şarkıları dinlemeye doyamıyorum |
marşlara öncelik verilmeli |
Alıntı:
|
daha iyi sarkilar KOYABILIR LER |
Alıntı:
|
ts maçında bi coştursunlar bizi de görelim,yabancı ve hakan altun çalıyorlar,marşlardan başka |
Bizimkisi bir ask hikayesi müthis bir parca, ayrica eskiden atesini yolla bana diye parca vardi muhtesem oluyordu,, |
Alıntı:
|
Bence bir sezon boyunca kimlerin şarkıları hit olduysa onlar dinletilsin mesala şimdi MAHSUN KIRMIZIGÜL - DİNLE çok meşhur.Bu arada zaten bizim taraftarlarımız 40 yıllık şarkıcılara taş çıkartıyolar. Bırakında taraftar kendi çalsın kendi oynasın kendi sölesin neşemize neşe katalım |
Türkiye`de Saat: 12:15 . |