![]() |
stadta çalan muzikleri beğeniyomusunuz? Stadta çalan muzıkleri kim neye gore seciyor acaba gundemdeki populer parcalarmı yoksa besıktaslı olan sanatcılardan mı secıyolar ben mesala demet akalının parcalarını duymak ısterım gecengun bjk ıcın tartısmaya gırdı ben parcalarımı besıktas ıcın soylerım fener ve cımbom gıbı ıgrenc takımlara soylemem dedi...cok tepkı aldı ama helal olsun demete harun kolcak hangı takımlı bılmıyorum ama karsıyım parcası cok guzel hele karsıyım alayına karsı kısmı tam bıze gore sız kımı dınlemek ısterdınız sebebi? |
Serdar Ortaç ,Mustafa Sandal vb BJK li şarkuıcılar:D |
walla onlara gerek yok besiktas şarkıları yeter bide sixesini çok açıyolar sadece gurultu kirliligi oluyo |
Gülşen Tam Bir Beşiktaşlı Hakan Altunda Öyle...Kayahanda Heralde Bildigim Kadarıyla Beşiktaşlı... Bunların Şarkılarını Çalabilirler Ama O Kadarda Önemli DiiL Gündemdeki Moda Şarkıları Çalsalarda OLur...! |
tamamen spor müsabakalarına uygun olan şarkılar çalınmalı, insanın adrenalini yükselten, almanya'daki dünya kupasında olduğu gibi... demet akalın, gülşen, hakan altun kim yaw, bu adamlar ne şarkısı yaparlar???, ya da hakikaten müzik mi yaparlar??? |
demet akalin da koyu besiktasli |
Alıntı:
|
hadi hisset dısında hiçbirini sevmiyorum |
kısmen hepsi güzel ama en güzeli hadi hisset yankı da yapıyor inş ts macına gidecem ve bagıra bagıra solıcem |
öyle çok güncel şarkılar çalınmıyor zaten stadta,bazen yabancı,çoğunlukla da taraftarı hareketlendirecek parçalar seçiliyor, sanatçının tuttuğu takıma göre şarkısı çalınmıyor,inönü gibi bi ortama girince insanın gözüne herşey hoş geliyor zaten,çalınan şarkılar pek de önemli değil bence,yani şimdilik olumsuz düşünmüyorum bu konu hakkında,atmosfer gayet güzel bence:) |
vallaha isterlerse hiç çalmasınlar. kompetileri serbest bıraksınlar yeter. |
Mustafa sandalın atesını yolla bana parcası unutulurmu bı ara her macta calıyordu |
İnsanı biraz gaza getiren,beşiktaşla ilgili olan,adrenalini yükselten şarkıları çalsınlar.Gülşen çalmış,demet akalın çalmış çok önemli yani.. |
demet akalın,gülşen,musti hakan altun beşiktaşlı. ama bence onların müziklerini çalmayın bence :) |
Gülşen tam bir beşiktaşlı onun yanında hakan ALTUN,ufuk yıldırım...Oncelik tabiiki beşiktaşlı sanatçıların olabılır...Onların yanısıra gundemde olan populer parçalar da çalınabilir... |
kış gelsin de müziklerin tadı daha bi güzel çıkar o zaman atkılarla,bi de ısınmak için hareket etmek lazım tabi:) şimdi atkı yok bişy yok,sallayamıos:) |
bence çarşı söylesin daha iyi |
elbette bjk li şarkıcıları dinlemek isterimm |
bence gülşenmiş,hakan altunmuş bahane.. taraftarı coşturacak şarkılar olmalı..bu seneki ve geçmiş yıllardaki dünya kupası şarkıları gibi.. örneğin athena'nın şarkıları tam taraftarı coşturacak cinsten,adamlar her ne kadar ezik olsa da.. |
yakında benim müziklerimi dinlersiniz statda hepsinden daha iyi müzikler yaparım kartalıma |
ben stada gitmeden önce bütün bjk marşlarını dinliorum,evde başlıorum gaza gelmeye:) stadta da dinlemek güzel oluo:) |
kesinlikle manga ve besiktas sarkilari veya marslari |
beşiktaş marşları daha iyi |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bende neymişim be herşeyi biliom be:D bence kimin çalıp çalmaması önemli değil önemli olan taraftarı çoşturacak şarkıların çalınması tabi ama türk şarkılar olursa daha ii olur |
demet akalını sewmezdim ama bu kadr koyu bjkli olduunu bilmiodum sewmeye başladım. ayrıca hakan altun baya koyu bjkli kendi şarkısını bjk için söledi geçen çarşı falan kattı. ii bi adam bunlar çalınabilir. |
walla ekinler dize kadar olsa müthiş olurdu |
Alıntı:
Evet gercekten çok gaza getirio...... |
onları dınlemeye gerek yor bjk onları tezahuret yapmıs |
Alıntı:
kardeş GÜLŞEN FANATİKL FENERLİ YAA:mad: :mad: |
Hakan altun demet akalım müstafa sandal ufuk yıldırım murat başaran bunların beşiktaşlıların müziklerini istioyorum.Tabi en başta BJK MARŞLARINI.. |
Alıntı:
|
evet reha abi gülşeni fanatik beşiktaşlı yapar en yakın zamanda, tabi gülşen başka takımı tutuyorsa,ee yakında bi de junior bjk li katılır aralarına,reha abi çalışkan adamdır:) |
Alıntı:
|
bence statta çalan müzklerin hiç bi ömnemi yok. kimse hangi müziği çalcaklar diye maca gelmiyor ki!! herkes maç izlemeye ve takımını desteklemeye geliyor. maçın başlamasını beklerken taraftar sıkılmasın diye canlı ve kıpır kıpır müzikler çalınıyor. bu da gayet dogal. bu konunun açılması ve polemik olması gerekksiz. bari peçetelere istek yazın da bu müzikleri çalan kişiye ulaştırın.!!!! inönü stadı bostancı gösteri merkezi veya konser alanı değil. müzik dinlemek isteyenler konsere gitsin. !!! |
gülsşen ide her takım tutma moduna soktuk hani :) ne kadar magazinsever bi milletiz :):) |
Benim kendi marşlarımız dışında beğendiğim şarkı, Rap tarzı olan "Güçlü ol Kartalım!"bence çok güzel bi şarkı.Bir de Demet Akalın'ı Beşiktaşlı oluşu ve her ortamda Beşiktaşımızı savunmasından dolayı tebrik ve takdir ediyorum.Bitanesin Demet:) |
demet akalin fanatik BESIKTASLI |
Türkiye`de Saat: 13:36 . |