![]() |
onları dınlemeye gerek yor bjk onları tezahuret yapmıs |
Alıntı:
kardeş GÜLŞEN FANATİKL FENERLİ YAA:mad: :mad: |
Hakan altun demet akalım müstafa sandal ufuk yıldırım murat başaran bunların beşiktaşlıların müziklerini istioyorum.Tabi en başta BJK MARŞLARINI.. |
Alıntı:
|
evet reha abi gülşeni fanatik beşiktaşlı yapar en yakın zamanda, tabi gülşen başka takımı tutuyorsa,ee yakında bi de junior bjk li katılır aralarına,reha abi çalışkan adamdır:) |
Alıntı:
|
bence statta çalan müzklerin hiç bi ömnemi yok. kimse hangi müziği çalcaklar diye maca gelmiyor ki!! herkes maç izlemeye ve takımını desteklemeye geliyor. maçın başlamasını beklerken taraftar sıkılmasın diye canlı ve kıpır kıpır müzikler çalınıyor. bu da gayet dogal. bu konunun açılması ve polemik olması gerekksiz. bari peçetelere istek yazın da bu müzikleri çalan kişiye ulaştırın.!!!! inönü stadı bostancı gösteri merkezi veya konser alanı değil. müzik dinlemek isteyenler konsere gitsin. !!! |
gülsşen ide her takım tutma moduna soktuk hani :) ne kadar magazinsever bi milletiz :):) |
Benim kendi marşlarımız dışında beğendiğim şarkı, Rap tarzı olan "Güçlü ol Kartalım!"bence çok güzel bi şarkı.Bir de Demet Akalın'ı Beşiktaşlı oluşu ve her ortamda Beşiktaşımızı savunmasından dolayı tebrik ve takdir ediyorum.Bitanesin Demet:) |
demet akalin fanatik BESIKTASLI |
Türkiye`de Saat: 01:59 . |