![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
transfer sezonunun başından beri alınmasını istediğim futbolculardan biri |
Zapo giderse Ediz gelecek Teknik direktör Mustafa Denizli'nin, yeni sezonda kadroda düşünmediği isimlerden biri olan Tomas Zapotocny'nin kiralık ya da bonservisiyle gönderilmesi durumunda Ankarasporlu Ediz için girişimlerin başlatılacağı öğrenildi. 23 yaşındaki stoper Ediz Bahtiyaroğlu için tecrübeli hocanın da olumlu bir rapor hazırladığı ve "Genç, dinamik, topu oyuna iyi http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dsokabilen ve önü açık bir oyuncu" dediği belirtildi. |
gökhan zan gitti bence ediz hemen alınsın çok faydalı olur |
ediz olabilir |
bu sene diğer külüpleri izleme şansı pek bulamadım.Buradan öğreniyorum sizin söylediklerinizden hangisi iyi hangisi kötü diye fikir sahibi oluyorum.Ama sadece bu haberde değil çoğo haberlere yorum yapan arkadaşlarımız olumlu yorumlar yapıor..Hayırlısı olur inşallah.. |
Kayseriden Eren ile Ali Turan'ı beğeniyorum ve takımda görmek isterim birini ama kayseriyle tüm bağlantılarımızı kopardığımızı düşünüyorum... |
ediz milli takımda rahat oynar fatih terim giderse :) |
Zapotochny gitsin gitmesin Ediz mutlaka takıma kazandırılmalı.Eğer Zapotochny giderse onun yerine Ferrari ' yi almalıyız.3 kulvarda birden yarışabilecek kadro derinliği kurmamız şart. |
Türkiye`de Saat: 22:20 . |