![]() |
Bobo'ya Bordeaux kancası Fransız gazetesi Le Parisien'in haberine göre transfer çalışmalarını sürdüren Bordeaux'nun Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Bobo'yu transfer etmek için harekete geçtiği ileri sürülürken, Bordeaux yetkililerinin kısa süre içinde Brezilyalı futbolcunun transferi için Beşiktaş'la temasa geçeceği ifade edildi. Bobo'nun bonservis bedeli için 6 milyon euroyu gözden çıkaran Almanya'nın Werder Bremen kulübü yöneticilerinin de önümüzdeki hafta İstanbul'da bonservis pazarlıklarına girmek istedikleri bildirildi.(ntvspor) aslında karşılığında chamakh alınabilse süper olur |
7 i veren boboyu alır |
7 değil 7.5 değil 8 9 10 olsun :D |
luis fabianodan ne eksiği var bobonun daha iyi olucak 24 yaşında daha sabır |
Alıntı:
türkiyede oyanamam demiş |
Alıntı:
|
bu iş de iyice kabak tadı verdi artık yaa |
werder Marko Marin'i transfer etti ama Bobo yu alır mı bilmem.. |
Alıntı:
Çok fırın ekmek yemesi lazım Luis Fabiano'nun seviyesine ulaşması için..Gönderin artık şu adamı yerine daha iyisini alın.Artık her maçta gol atan bir golcü istiyorumm.... |
Son talip Bordeaux Beşiktaş´ın Sambacısı, Avrupa´nın da transfer gündemine oturdu. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...59763_bobo.jpg Daha önce Olympiakos ve Werder Bremen’den teklif alan Bobo’yu, şimdi de Fransa Şampiyonu Bordeaux istedi. Le Parisien gazetesinin haberine göre Siyah-Beyazlı ekipte gösterdiği performansla Avrupalı menacerlerin de dikkatini çeken Brezilyalı golcü için Fransız yöneticilerin Beşiktaş Kulübü’nün kapısını çalacağını yazdı Cisse’yi, Deschamps istiyor Beşiktaş’la bir yıllık obsiyonu bulunan Cisse’nin talibi çok. Eric Gerets’in yerine Marsilya’nın başına geçen Deschamps’ın ısrarla eski futbolcusu Cisse’yi istediği belirtilirken, Bordeaux ve St.Etienne’nin de tecrübeli oyuncunun kapısını çaldığı öğrenildi. Ancak Monaco’yu çalıştırdığı dönemde Cisse ile beraber çalışan Deschamps’ın, eski oyuncusunu yeniden kadroya katmaya kararlı olduğu belirtildi. Cisse de Marsilya’nın bu teklifine çok sıcak bakıyor n Ahmet Köksal anıldı Beşiktaş Güreş Şubesi Menajeri, kulübün kongre ve divan kurulu üyesi Ahmet Köksal, ölümünün 1. yılında kabri başında anıldı. Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki anma törenine siyah-beyazlı kulübün genel müdürü Sami Çoban, kulüp derneği genel koordinatörü Levent Çifter, güreş şubesi teknik direktörü Necdet Uçar, antrenör Haydar Kabaktaş, sporcular ile Köksal’ın ailesi, yakınları ve arkadaşları katıldı |
ahmet köksal nur içinde yatsın..iyi bir teklif gelirse neden satılmasınlar ki.. |
ya boboyla ne alıp veremediğiniz var yönetim nedir bu satma telaşınız gitse sanki süper yıldız alcaksınız |
cisse zaten yok nereye satılcak biraderr |
BoBo işi Sıktı artık her gün yeni bir haber ne olacaksa olsun bitsin artık |
bobo bu saatten sonra da top oynayamaz bizde adamın kafası nasıl karışık bu sene satılırsa iki taraf için de iyi olacaktır |
bencede artık bu iş uzadı satsınlar ama gidip utakayıda almasınlar ki büyük ihtimal utaka beşiktaş'.. |
Ben gitmesinden yana değilim Yerine gelecek kişi muhtemelen utaka Utaka'da kim oluyor Bobo kat kat iyidir bence Yerine kendisinden daha üstün bir golcü ve cazip bir teklif gelmediği sürece satılmamalı |
iyi paraya satılabilir.ama satınca daha iyisini almak kaydıyla tabi. |
satılınca daha iyisini mi alacaklar sanmıyorum |
Utaka orta saha oyuncusu benim kadarıyla.Bobo-Utaka yorumunu anlayamadım fazla.Bobo,1 yıl daha elde kalmalı.Şamp.Lig'inde fiyatı artabilir. |
eger 2 kulüp isterse fiyat artar 8 kapatırız belki.. |
bnce bobo yu bu yıl deglde önmzdeki yıl satalm şampiyonlar liginde degeri artar, bde milli takma da çagrılırsa çok daha iyi fiyata satarz |
Konular Birleştirildi. |
Gidiceksen git sende her gün başka bi takımla adın cıkıyo :D |
Alıntı:
|
Nihat - Nobre - Holosko - Batuhan bence yeterli Bobo'ya 7,8 veren varsa hemen göndersinler uçak parasını ben vericem ya :P Sırf Bobo'yu göndermek yetmez Delgado'yu da göndermek lazım. Bu oyunculara güvenip bir sezon çıkarılamaz. 1,2 maç oynayıp 5 maç sahada gezen topçu istemiyorum. Devamlılıkları hiç yok. Neyse ki Gökhan Zan'dan kurtulduk. Bobo ve Delgado da gönderilip 2sinin yerine tek ama çok kaliteli bir yabancı alınsın. Quresma olabilir mesela :) |
Alıntı:
|
Demirören gazetelerde yazıldığı gibi Beşiktaş'ımızın Bobo için istediği fiyatın 7-8 milyon euro olmadığını istedikleri fiyatın 13 milyon euro olduğunu belirtmiştir. Bunu tüm arkadaşlarımızın bilmesini isterim.. |
oooowww 13 milyon mu??? bobo o kadar eder mi yaa:D |
Alıntı:
|
ya bu boboyu begenmeyen adamlara bi lafim var bunu isteyen kulupler malmida besiktastan sadece boboyu istiyorlar bence bikere daha dusunun sizmi anlamiyorsunuz bu futbolcudan yoksa boboyu isteyen kluplermi oturup biraz dsunun bence bukadarmi rezillik olur kardesim 1 2 mac oynamismis konusturucaniz adami zorla |
arkadaşlar yapmayın fabiano bobo karşılaştırması... komik bnce fabiano dnya çapında yetenek sahibi bi yıldız.bobo attığı bi iki önmli golle akılda kalan bna gre futbol adına çok da bi yetenek taşımayan bi oyuncu.gitmeli bunu iki senedir sölüyorum.en azından para kazanalım... |
Alıntı:
|
isteyenlerde bastırmıyolar ne yazıkki bakın medyanın abartmış haliyle bile 2 günde kayboluyo trannsfer haberleri.alternatif bir forvet... |
Bobo'yu kimse almaz... Alırlarsada üçe beşe anca alırlar... Umutlanmak yersiz.. |
7-8 arası verin gitsin ya adam bu kadar dedikodudan sonra oynayamaz ya:(:( |
oynar oynar geçen senede ondan önceki senede olmştu böyle haberler ama bobo yetersiz mesela bobo gönderilse onun yerine mutu gudjonsen veya saha gelse iyi olmazmı hani bobo tamam idare ediyor iyi diyelim ama anlatmak istediğim beşiktaşın forvet hattını çok kaliteli hale getirmekki bu anca bu şekilde olur düşünsenize mutu nihat yanyana oynıcak yanii |
Alıntı:
|
herkes kancayı atıyor ama birtürlü yakalanmıyor :D yalan haber bu sadece |
Beşiktaş ile golcü futbolcu Bobo’nun yolları sonunda ayrıldı. Siyah beyazlı takımdaki ilk dönemlerinde göz dolduran, ancak geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen golcü futbolcu Yunanistan’a gidiyor. Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin de sistemine uymadığı için yönetimden satılmasını istediği Brezilyalı futbolcu, dün gece yapılan görüşmeler sonunda 5 milyon Euro’ya Olympiakos’a satıldı. Sambacı memnun Siyah beyazlı kulüpten ayrılmak istediğini önceki gün bir kez daha açıklayan Bobo ise, “Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin tercihine saygı duyuyorum. Ben de yeni bir heyecan yaramak istiyordum. Yunan kulübü bana çok iyi imkanlarla yaklaştı ve kabul ettim. Beşiktaş yönetimine de bonservisim konusunda gösterdiği anlayış için teşekkür ederim” diye konuştu. kaynak : hürriyet |
Türkiye`de Saat: 18:04 . |